Nezobrazují se obrázky na stránce

Zdravím, prosím vás nevím co dělám špatně, ale nahrál jsem stránky přes ftp a když se chci podívat na stránky kmstyle.xf.cz tak mě to hodí nepovolený přístup konkrétně toto: http://i.wz.cz/403.html nevíte co stím? Stránky jsou dělané v Adobe cs5. Díky za radu jestli nějaká je :)


//Edit: Odstraněn capslock z názvu tématu. Thalia
Zřejmě kvůli chybějícímu soubor index.html, index.htm, index.php v _kořenovém_ adresáři atp. Jeden z nahrávaných souborů takové jméno musí mít.

A neřvi nám tady!
Jestli tedy dobře chápu, jak jsem se teď podíval mám nahrane szránky jako htm, a html,.. musím před jeden z nich napsat index jo? A před který soubor by to asi mělo být? Hlavní strana? Nebo jakákoli další? Díky

PS: Caps není řvaní ;)
Takové stránky tam nemáš. Prostě tam nahraj jeden soubor, který se bude jmenovat "index.html".

BTW: Caps _je_ řvaní. Používají to jen ignoranti.
ok díky za radu vyzkouším a snad to pojede.

Za Caps se teda omlouvám :)
Jsem looser :-/ přejmenoval jsem soubor na index.html a pořád to nejede :(
Máš tam jeden soubor "index.html.html" se dvěma příponami. Jednu příponu odeber.
aha dobře dobře, a zbytek je v pořádku? Díky moc snad už to dám do zdárného konce
Nčetlo to hlavní stránku, a zbytek už ne takže i ty ostatní navazující stránky mám přepsat na index.html? Může tam být víc souborů jako index.html?
Ostatní se samozřejmě budou jmenovat jinak.
Doporučím stránku http://www.jakpsatweb.cz
Přečti si hlavně kapitolu o odkazech.
Tak to by bylo, tak z 80% hotovo, ale nechápu jednu věc proč se mě nezobrazují na stránce obrázky? mám je všechny ve složce ale nenahraji se :-/
<img src="images/ŽENA.png" ...

je špatně. Aby to fungovalo, musel bys to napsat takto:

<img src="images/%C5%BDENA.png" ...

nebo raději nepoužívat diakritiku a interpunkci v názvech souborů.
Ať to prepisuju jak to přepsuju, nějak se mě to nedaří, pořád se nic nezměnilo, a když otevřu stránku ve firefoxu tak tam není ani prázfné okno na fotku to nechápu..
Ať to prepisuju jak to přepsuju, nějak se mě to nedaří, pořád se nic nezměnilo, a když otevřu stránku ve firefoxu tak tam není ani prázfné okno na fotku to nechápu..
Ať to prepisuju jak to přepsuju, nějak se mě to nedaří, pořád se nic nezměnilo, a když otevřu stránku ve firefoxu tak tam není ani prázfné okno na fotku to nechápu..
A co kdybys ten soubor "ŽENA.png" přejmenoval na "ZENA.png" a opravil to i v HTML?

BTW: K čemu je dobrý ten <blockquote> nesting?
Noo teď už v tom mám dobré zmatky... Jestli chápu co přesně máš na mysli, tak je to kvuli tomu aby obrázek se ženou byl na správném místě, on totiž není tak uplně png a v puvodní verzi ani nebyl takže se tak ani nechová, a kvuli rolloverum jsem ji musel takto umístit tam kde je aby to bylo aspoň trochu podle představy
Rollovery se přece dělají přes CSS. HTML bych do toho vůbec netahal.
No jo ale já dělám rollovery v grafickém programu Corel, a v CSS to nevím vůbec jak, Jsou to moje celkově první stránky, moc o tom ještě nevím :( A ikdyž ty jpg a png přepíšu a nahraju tak to pořád nejede, asi se na ně budu muset vrhnout úplně od znovu, btw se mě nějak stratily soubory dreamweaveru..
<HTML>Sk8tre, zbav se už hernajs té diakritiky!, jinak se to nespraví. Názvy jako ŽENA, NABÍDKA, to je cesta do horoucích pekel - sám to vidíš. Pojmenuj to zena.png, nabidka.jpg, logokm.jpg a do cesty v kódu napiš src="images/zena.png" atd. A bude to fungovat ;-).

To logo se ti teď nezobrazuje kvůli špatné cestě: src="../../LOGO KM.jpg". Vidíš, jak se liší od té správné? V té tvé se to pokouší vylezt o dva adresáře výš a tam to teprve hledá ten obrázek. Ovšem za první o dva adresáře výš než index takový obrázek není a za druhý o dva adresáře výš ani nemáš přístup.

Podobně Bez názvu-1.htm, odkaz kontakt.htm, jsou nesmysly, to ani nenahrávej. Opravdu se drž toho, že soubory/adresáře se pojmenovávají malými písmeny, bez mezer a podobných znaků (místo nich můžeš jako rozdělovač použít pomlčku či podtržítko). Takže stačí kontakt.htm.

P.S. v těch textech máš gramatické chyby a některá slova jsou spojená dohromady.</HTML>
<HTML>Rollovery zkus mrknout na http://wellstyled.com/css-nopreload-rollovers.html (kdyby AJ byl problém, jde vpravo kliknout na českou verzi).

<style>form {display:none;}</style></HTML>
Ok, vyzkoším co se dá ;) jen ten pravopis asi nezměním, když jsem přišel o soubor ve kterém jsem to dělal:-/ ale dík moc snad se to už povede :))
Myslím že s tou úpravou bude asi problém, když nemám soubor ve kterém jsem stránky dělal, protože když chci upravit ten kód v prohlížeči, tak hned jak aktualizuju stránku, hodí se to tam kde to bylo předtím takže je tam zase ŽENA.jpg atp.. :(
<HTML>Tak si ten soubor stáhni k sobě do počítače, ne? A po úpravách stránku nahrej a načti pomocí CTRL+F5 (tj. přímo ze serveru).</HTML>
Aha, dobře vyzkouším, takovou možnost neznám, nebo spíš doteď jsem neznal :)