Total Comander hlasí chybu 550

Dobrý den,
na web se přihlašuji přes FTP klienta Total Comander verze 7.50a. Když jsem se poprvé přihlásil pomocí tohoto klienta, tak mi šlo přepisovat soubory, mazat a kopírovat z lokálního umístění do umístění na serveru. Když jsem ovšem chtěl jít dodělávat a opravovat chyby v souborech druhý den, tak jsem si sice úspěšně přihlásil na web, ale při přepisování, mazaní a nebo kopírování souborů na web jsem se nikam nedostal přes chybu 550. Při tom mám zapnutý pasivní režim přenosu.
Prosím o případné vysvětelní proč k této chybě dochází, a následné řešení. Pročítal jsem si fóra a nikde jsem nenalezl tuto problematiku.
Chybový kód 550 má v FTP několik významu, ale v zásadě jde o "Permission denied".

To znamená, že k souboru/souborům nemáš přístup. Tudíž s nim nemůžeš jakkoli manipulovat - zobrazit, měnit nebo mazat.
K tomuto stavu dochází, když si uživatel vědomě, ale klidně i nevědomě změní práva takovým způsobem, že si sám zablokuje soubory.

V tomto směru platí pouze jedno řešení. Kontaktovat technickou podporu Webzdarma, aby změnila práva a znovu tak povolila přístup k tvým souborům.
Taky se (do budoucna) vyplatí zkontrolovat nastavení FTP klienta, jaké práva přiřazuje nahraným souborům (předpokládám, že podobné nastavení má i TC :).