Změna indexu


Dobrý den !

Jsem úplný začátečník. Před časem jsem si sem vložila index, který jsem dnes chtěla změnit. Tudíž jsem ho celý vymazala ( v administraci - správce souborů ) a hned nahrála nový.

I přesto , že tam mám nahraný nový index, i se správnou příponou, tak se na internetu objevuje ta stará stránka, ale nikoliv ta nová, kterou jsem tam dala.
Co mám tedy udělat, aby se mi tam objevil již ten nový index ?

Moc děkuji za pomoc Veronika
<HTML>Číst i nápovědu.

http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?2</HTML>
Děkuji za pomoc, ale už je to v pořádku..... pravděpodobně to chvíly trvalo než se to objevilo ( byla jsem příliš nedočkavá :-)
Teď mám jiný problém ...... stránky jsem vytvářela ve Front Page, a nadpis jsem tam udělala W2ord artem, a ten se mi na stránkách neobjevuje.
Dřív se mi objevoval normálně, takže vím že to jde, ale tedkon ne, tak nevím.

Děkuji V.
<HTML><em>pravděpodobně to chvíly trvalo než se to objevilo</em><br>
Ne, netrvalo, objevilo se to hned. Co si tak otevřít ten odkaz z nápovědy?

<em>nadpis jsem tam udělala W2ord artem, a ten se mi na stránkách neobjevuje</em><br>
Chybí tam soubor http://chameleon.wz.cz/index_soubory/image001.gif, musíš nahrát všechny soubory, které ti frontpage/word vytvoří.

Akorát tedy moc nechápu, k čemu ta stránka je, když stejně návštěvníky pošleš jinam...</HTML>
No...... čekala jsem trochu pochopení se začátečníkama, ale jak vidím, tak tady jsou k začátečníkům většinou téměř všichni odměření ..... a arogantní ( viz ostatní otázky začátečníků ) .... pracuji ve zdravotnictví , ale s takovýmto chováním jsem se opravdu ještě nesetkala......opravdu hanba , pokud vím, tak je to webzdarma, tudíž je jen a jen moje věc k čemu tu stránku mám ( prostě ji mám ! )

A o pomoc už si tady opravdu žádat nebudu !

Děkuji ....... nashledanou
Však pochopení se Vám taky dostalo, konkrétně přesný odkaz do nápovědy. Fakt, že Vám bylo zamálo jej vůbec otevřít (což jste prokázala hned v první větě dalšího příspěvku), naopak nikdy nepotěší toho, kdo Vám jej dodal/poslal (už proto, že by Vám ušetřil podobné otázky do budoucna). Rozčilovat by se tak měla Thalia, nikoli Vy.

Ano, sice je to pořád Webzdarma, ale taky existují jisté podmínky (se kterými jste při registraci souhlasila). Nevím, jestli je Váš web v souladu s těmito podmínkami a nechci to řešit.

___
Mimochodem, když už vytahujete, v jaké oblasti pracujete, tak se pochlubím se svými zkušenostmi se zdravotnickým personálem.. tak z půlky jsem měl co dočinění se schopnými lidi, kteří ví co dělají a většinou se snaží lidem (kupodivu) i pomoct, naopak druhá půlka jsou idioti největšího kalibru, o které bych si ani kolo neopřel (tím samozřejmě nemyslím Vás).
Začátečníkům se tady věnujeme poměrně dost a velmi často u nich narážíme na nepochopení. Tvůj problém jsem se pokoušel vyřešit, ale jakmile jsem viděl, že se jedná o FrontPage, tak jsem si řekl, že to není moje parketa a šel jsem od toho pryč. A běžící text (vidím, že už je pryč) mě odradil úplně. Teď už jen zbývá nesmyslná kombinace barev, která mě vyloženě dráždí. Ovšem to není předmětem tohoto tématu, tak to ber, jako kdybych to nenapsal.

Chtěl jsem tím jen sdělit, že všichni tady radíme dobrovolně a zdarma. Ovšem každý poradí nebo neporadí podle toho, co si o tazateli myslí. Na to má každý z nás právo. Když mi nesedne otázka nebo tazatel, tak neodpovím nebo jen pošlu odkaz k nastudování. Povinnost odpovědět nemá nikdo - snad Thalia na otázky provozního rázu, ale to není tento případ.

Ještě pár rad pro začátečníka:
http://www.jakpsatweb.cz
http://www.jakpsatweb.cz/interpunkce.html
<HTML>To by mě zajímalo, v čem jsem byla arogantní a bez pochopení, na oba dotazy jsem odpověděla vyčerpávajícím způsobem.

A že jsem se zeptala na účel stránky? Tak to pardon, že jsem byla tak drzá. Já ti přece neberu, že ji máš, jen jsem se zajímala, k čemu je. Jsem nevěděla, že se to u začátečníků nesmí.

BTW ty jsi mi za pomoc taky zrovna nepoděkovala a neplaču tady.</HTML>
Máte to marný! Část zdravotnictví je prostě pro WZ efektivně ztracena :-)
Thalia: Začátečníci dnes bohužel velmi často netuší, co je to netiketa. Pak se diví, když dostanou reakce, kterým se jim zrovna nelíbí. I když zrovna Veroniku moc nechápu, protože dostala odpovědi na všechny své otázky. Arogantní jsi nebyla a její reakce svědčí o tom, že není zvyklá s lidmi spolupracovat.
ds: Není to o zdravotnictví, ale o lidech. Zejména při práci s lidmi dojde velmi snadno k tzv. vyhoření a jedinec se pak začne chovat asociálně, někdy i paranoidně.
Kit: myslel jsem tu část zdravotnictví, které je reprezentována a ovlivněna "entitou Veronika"
ds: Aha, už to chápu. Obávám se však, že pro WZ to velká ztráta nebude.