dulezity dotaz

Dobry den mam kvam prosbu jedna se o tyhle stranky nekdo me chce hodne uskodit http://l2-elomnia.mysteria.cz/ jsou udelane tady jde o to ze muj servr bezi v pohode a tyhle stranky musely byt vytvoreny aby me uskodili muzete prosim tuhle stranku smazat nebo stim neco udelat dost me to nici muj projekt dekuji vam za pochopeni a a hlavne odpoved
Kromě toho, že porušuješ pravidla zobrazování reklamy na WZ, jsi udělala docela zásadní chybu, že jsi uveřejnila adresu toho škodlivého webu. Tím jsi mu přidala plusové body v hodnocení ve vyhledávačích.

Paradoxní je, že ten škodlivý web pravidla pro zobrazování reklamy neporušuje.
Nekonečné mazání cizí tvorby na jiných doménách není řešení (protože se může vždy bez problémů přestěhovat jinam). Doporučil bych si najít jiný způsob, jak o hráče nepřijít (minimálně začít tím, že na podvodníka upozorníš uživatele případně se pokusíš dát nějakou záruku, že skončit neplánuješ).

Fakt, který zmínil Kit, že takto vytvoříš pár nových odkazů na podvodnou stránku, bych nebral příliš vážně, protože kromě e-mailu a podobné adresy nemá s původní stránkou nic společného a název "Elomnia" se tam nikde nevyskytuje (tzn. žádný vyhledávač jej pod takovým slovem nezaindexuje).
OMG! Nevím, co si o tomhle mám myslet. Je tu tolik protichůdných faktů, že nevím kdo je kdo.

Pokud jsou stránky l2elomnia.mysteria.cz tvé, tak proč proboha zde píšeš tak hrozně, když na těch stránkách je to slušně česky?
Proč zde uvádíš jiný email, než jaký se uvádí shodou okolnosti na obou webech?

Ale popravdě. Jak se již zmínil Freeze. Otázky zcizení, poškozování, se řeší spíše interně s podporou než zde na fóru. Navíc prokazování také není jen tak.
Nejlepším řešením je záškodníka vystopovat a vyřešit si to s ním. Dle stylu psaní, bych hádal na stejnou věkovou skupinu a někoho blízkého, s kým se asi již znáš.