nefunkční web [4.3. 2012 opraveno a uzavřeno!]

Nefunkční web www.reslovka.euweb.cz - nenačte se. Nelze se připojit ani přes ftp. Po přihlášení přes webové rozhraní se při pokusu o vstup do správce souborů objeví:

Warning: ftp_pwd() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/web/ftp.www.webzdarma.cz/include/ftp.class.php on line 78
Nemohu se přopojit k serveru reslovka.euweb.cz:21 s uživatelem reslovka.euweb.cz

Zkuste to znovu ...

Předem děkuji za včasné odstranění problému.
Dobry vecer uplne stejny problem nejde web a a nejde se pripojit ani pres ftp connect to (04.03.2012 22:08:26)
hostname l2elomnia.mysteria.cz
username l2elomnia.mysteria.cz
startdirr=
l2elomnia.mysteria.cz=88.86.113.152


moje ip je 90.180.70.155
dekuji za odblokovani a sprovozneni
Nemohu se připojit přez FTP a v html rozhraní při kliknutí na správa souborů mi po chvíli vyskočí chybka """"Warning: ftp_pwd() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/web/ftp.www.webzdarma.cz/include/ftp.class.php on line 78""""

Děkuji za pomoc....
Nejde web a nedá se k němu ani nijak připojit :-(
Tak toto už je do nebe volající...taky mi to nejede a už mě to začíná pěkně sr*t. Zaplatil jsem si tu doménu a co chvíle to nejede. Kdyby to bylo 2x za rok, ale už je to tak po 8. za čtyři měsíce. Katastrofa. Už mě to fakt nebaví...škoda, že jsem to nevěděl před tím, než jsem si zaplatil doménu... :O
Wayne: Můžeš si tu doménu převést na jiný hosting. Jsi na hostingu, který je zdarma, tedy bez záruky.
stejný problém hlásím pro yourchance.wz.cz
žádám o zprovoznění
Nefunguje mi dnes založený web, ale Já tu čtu jak špatně vše funguje. Cca 2 roky tu mám své soukromé www a nemám problém. Dík za info,že neni problém u mě. Nerada hledám chyby tam ,kde nejsou.
Nejde web a nedá se k němu ani nijak připojit
hcenergie2002.webz.cz
<HTML>Kit: to jsem se mu pokoušela vysvětlit už minule...

Opraveno.</HTML>
Také mi nefunguje web jeden mám placený druhý zdarma.
www.teranimal.cz
www.faunatrhyliberec.wz.cz
Už mne to taky neba, přemýšlím o změně poskytovatele, je to každou chvíly.
V případě www.teranimal.cz je evidentně placena pouze doména a ta šlape jako hodinky. Webhosting není placený ani jeden. Pokud potřebuješ spolehlivost, doporučuji, aby sis vybral nějaký komerční hosting.
Hej lidi, co to má znamenat! Zase to nejde, to už je 3. den a pokaždý večer servery webzdarma.cz opět nefungují. To by mě zajímalo, co s tím furt provádějí. Zváštní je, že vždy nefunguje doména *.wz.cz. Když zadám do prohlížeče mobiscope.wz.cz hodí chybu 403/404. Do FTP se bez problému přihlásím, ale vidím prázdnou složku, přitom tam všechny soubory nahraný mám. Tak v čem proboha může být problém?
Co to má znamenat? Zřejmě nějaký idiot neustále útočí na server Nike. Dnes kdekdo chce být jako Anonymous a myslí si, jak je skvělý, když shodí freehosting.
Bez oficiálního vyjádření se lze jen dohadovat co se stalo.

Kit: Nemám pocit, že by to měl být útok. Útok by měl za následek nulovou odezvu ze serveru. Dle jeho vyjádření server něco vracel, takže byl v tu dobu v provozu. Takhle to vypadá zase na nějaké problémy s disky na serveru Nika.

Kuba: WZ je provozován na několika serverech. Takže je normální, že domény *.wz.cz nefunguji, ale jiné funguji. Je to dáno právě tím, že *.wz.cz je provozován na jiném serveru (mašině, zde konkrétně server Nika) a ten v tu dobu vykazoval určité problémy. Kdežto jiné domény jedou na jiném stroji a tam to mohlo fungovat bez problému. A proč zrovna *.wz.cz musí vykazovat problémy? Je to daň za atraktivitu. Doména *.wz.cz je nejpoužívanější a tudíž nejvíce háklivá na problémy, zpomalování a výpadky.
Oprava server Nike.
<HTML>Ano, po 23 h a 1 h ranní byly krátké výpadky, asi půlhodinové, na celém nike. Taky nemyslím, že by to bylo nějakými útoky (edit 12:13: byl to následek toho prvního výpadku v sobotu, ten dnešní krátký v jednu ráno byl proto už úmyslný).

<b>Téma uzavřeno, nepište sem!</b>
<style>form {display:none;}</style></HTML>
Všichni vidíte, že v nadpisu vlákna je [opraveno]. Takže už není co řešit.