Problém s obrázkama

Zdravim,

mám takový problém, na webovkách www.aktij.webz.cz se mi nezobrazujou obrázky, přitom než to nahraju na web tak to běhá uplně v pohodě. Čím to může být?

Díky
Začal bych s kontrolou, jestli ty obrázky na webu skutečně jsou (tedy jestli jsi je opravdu nahrál na server webzdarma). Jeden příklad za všechny: obrázek http://aktij.webz.cz/images/IMG_8487_1.jpg na webu není (vrátí chybu 404).
Přidám malou nápovědu: Našel jsem na tvém webu obrázek
http://aktij.webz.cz/images/img_8487_1.jpg
ale na ten se z HTML neodkazuješ.
jaktože neodkazuji? to je divný. Hlavně když mi to normálně šlape než to hodim na web.
Asi to bude tím, že to zkoušíš na Windows, které ignorují velikost písmen a kterým je jedno, jestli se soubor jmenuje IMG_8487_1.jpg nebo img_8487_1.jpg
no joooo...ale ty blbý windows 7 to ukážou velkym písmem a ve skutečnosti je to malým písmem a toho jsem si všiml až v total commanderu. Ještě jsem to zkusil přejmenovat z IMG na img a když jsem to odenteroval tak se tam zas objevilo IMG :-D Tak je to možný? :-D Díky moc za radu, už to běží ;-)
Tuším, že FTP v Total Commanderu umí před odesláním na server převést všechny názvy souborů na malá písmenka. Ale ruku do vody bych za to nedal, TC jsem už hodně dlouho neviděl.