MySQL - Nelze vytvorit databazi

Mam problem se svym uctem. Snazim se vytvorit databazi, ale po prihlaseni do MySQL administrace mam u polozky vytvoreni nove databaze napsano "Bez opravneni" jedna se o ucet geocaching.wz.cz..
Po aktivování MySQL v administraci se ti databáze automaticky vytvoří (pokud se nepletu). Oprávnění vytvářet další databáze samozřejme nemáš (takže v PHPMyAdmin se hlášení zobrazuje správně). Pro výběr databáze (se kterou chceš zrovna pracovat) slouží levý sloupec.
Aha, myslel jsem, že pod pojmem "MySQL administrace" lukas myslí administraci účtu. Tam je u MySQL zaškrtávátko. Vůbec jsem netušil, že tím myslí phpMyAdmin.
Mam totiz problem, ze nelze nainstalovat WordPress... Neumi do DB vytvorit tabulky...
Musíš si tu databázi povolit v Administraci.
Zkontroluj přihlašovací údaje, které WP zadáváš při instalaci. Zejména proto, že mysql host na webzdarma není localhost ;)

Kit: Databázi již zřejmě aktivovanou má (podle "po prihlaseni do MySQL administrace" hned v úvodním příspěvku).
To ja samozrejme vim, zadavam mysql.webzdarma.cz neni to prvni instalace WP na WZ, jenom nevim proc to tentokrat nefunguje... Po instalaci ukaze "Databaze nebyla nalezena" ale pritom je nazev databaze stejny jako mam v administraci SQL. Mozna problem nekde jinde, po prihlaseni do Adminu SQL vidim erro mysql_fetch_array v levem sloupci
Tak to je ale zcela jiný problém. Proč jsi nenapsal hned, že v levém sloupci vidíš chybu? Zkus MySQL deaktivovat a znova aktivovat. Případně napiš na podporu (nebo počkej, až si Thalia najde čas a projde i toto vlákno) ;)
Aktivaci a deaktivaci jsem zkousel, nepomohloo...