MP3

Je možné mít na stránkách mp3 které sem stáhnul jako free?
no jestli sou FREE nebo tvoje vlastní, tak by to neměl byt problém. v tom druhym případě určitě ne. Určitě nesmiš mit na stránkách pirátsky mp3ojky ňákych známych skupin nebo zpěváků (ale určitě viš, co je to pirátská mp3ojka). Jestli je máš staženy z ňákych stránek, kde sou volně ke stažení a nabízí je tam třeba jejich autor (kapela, DJ, ...) určitě by to nebyl problém (děláš jim reklamu), ale možná by se chtělo toho autora zeptat, jestli mužeš jeho dílka šířit dál.

A když už sme u toho tématu, chystám se za pár dní vyvěsit novy stránky s mp3ojkama (vlastní dílka) a chtěl sem se zeptat, jestli mužu ve skladbě použit ukázku z filmu (kus mluvenyho slova), ale hlavně, jestli to mužu dat na net? Shrnuto: např.: zhruba 30 s úryvek z filmu na úvod skladby a po něm se rozjiždí už mnou poskládaná hudba.
Jak se poznají FREE MP3? Radši to tam napiš, protože už se tady stalo, že někomu smazali web na kterém měl MP3, ale vlastní.
Admini zaručeně nemají čas něco prohlížet. Díky tomu asi přežívá spousta webů, které porušují podmínky, ale také se člověk nedočká odpovědi, když napíše na podporu.
pokud je mp3ojka FREE, tak to u ní bude nejspíš napsany. Jako třeba Free mp3, volně ke stažení a tak podobně. no a takovy ty zábavovy skupiny a začínjící DJ's na sebe musí ňák upozornit a prostě svoji tvorbu nabízej Free. aspoň do tý doby, než se jich ujme ňákej ten manager a maj smlouvy a tak.
www.mp3fusion.net tak vocat to mam ale zacinajici skupiny to zrovna nejsou
to že nějaká skupina nabízí na svých stránkách ke stažení své mp3 neznamená, že je můžeš dál šířit. Můžeš na ně odkazovat a ušetříš místo:-)