Vkládání reklamy

Potřeboval bych radu, jak mám nastavit, aby se zobrazovala reklamu webz.., stránky jsem předělal na framy (rámce) a teď nevím jak tam vložit zobrazení reklamy.
Můj web je dělán do 4 rámců (tj. banner, menu, hlavní strana a dolní banner. Vzhledem k tomu, že horní a dolní rámce jsou pevné (tzn. nemění se, tak bych chtěl tu reklamu dát buď do horního nebo dolního rámce)

Z podmínek webz jsem to moc nepochopil, takže uvítám radu.
V nastavení reklamy zvol Nahoře a do cesty k souboru, kam se má reklama vkládat, napiš banner.htm (např., nebo název toho spodního souboru). Pak nahrej znovu soubory na web (aby se odstranila reklama tam, kde je vložená špatně).
Jo a změnila bych ty barvy v menu, je to absolutně nečitelný.
Takhle jsem to dělal i před tím, ale efekt je nulový, nic se tam nezobrazuje i když ve zdrojáku to napsáno je.

K těm barvám menu, předpokládám, že používáš prohlížeč Mozillu Firefox, tam se to menu zobrazuje tak dobře :-), že tam není skoro nic vidět. Jinak v IE to je vidět dobře.
Ano mám FF, zkusím se kouknout, čím by to mohlo být.
Jinak já reklamu vidím normálně v horním rámu, jak v IE, tak ve FF. Je v kódu, i zobrazená. V těch 10:20 byla vložená ještě i v indexu - což by při použití rámů neměla. Teď v indexu už není a je jen v horním rámu. Takže imho je vše v pořádku a není co řešit ;-)
Na ty odkazy v menu tam používáš v css filtry, které ale podporuje jen IE. Ale i bez nich by ty odkazy měly být ve FF alespoň bílé, jenže podle toho, jak se mi zobrazují, to vypadá, jakoby nebyly vůbec nadefinovány. Přitom imho mají definovanou bílou barvu a hover do černé barvy dělají. :-/ Asi jsem něco přehlídla...
I tak se mi reklama nezobrazovala, ale příčinu jsem již odhalil. Mám totiž nastavený NIS 2005 na blokování reklam, takže mi tu reklamu blokl a já jsem viděl jen prázdný rám :-)

Jinak díky za spolupráci :-)
:-)
Každopádně to nemá ani kapku validní, jinak tu bílou to nebere v prohlížečích protože tam je kus kódu, u kterého jsem příliš nepochopil, čeho se tím autor snažil dosáhnout, a to:
----------------------------
font-family: Verdana;
font-size: 9px;}
----------------------------
(19-20 řádek)
zjevně tomu chybí nějaký začátek....
...stačí umazat a půjde to
To, že to IE zobrazí je jen jeho chyba(jedna z miliónů), v podstatě to není prohlížeč, ale jen parodie na prohlížeč.
Jinak ta bílá barva jakžtakž ujde, ale ta barva hoveru je zvolena opravdu nevhodně (imho).

PS. kdo nemá Operu, jakoby neměl ani internet.