Nefunguje FTP

Dobrý večer,

na webu septima-cl.wz.cz mi nefunguje FTP přístup, resp. totalcommander nehází při připojení chybu, ale v adresáři webu se nezobrazuje žádný obsah, ačkoli na stránkách nahraný je a přes administraci na wz.cz je normálně dostupný. Přihlašovací údaje jsou zadány správně a jiné mnou spravované weby na Vašem hostingu fungují normálně.

Vzhledem k plánovanému zásahu do webu prosím o opravu - mnohokrát děkuji!
Omlouvám se - nevšiml jsem si novinky o pasivním módu na FTP - vše funguje. Díky! :-)
Dobrý den, prosím můžete mi pomoci. Když chci aktualizovat svůj web, tak mi to do nejde na ftp nahrát a hlásí mi to: "Nelze uložit, složka je jen pro čtení"
Děkuji předem!
taicivplzni.wz.cz - koukám do logu a některé soubory se vám nahrát podařilo, zkoušel jste nahrát i jiný soubor než index.htm?
Mám svůj web vytvořen v MS Publisher a komunikuji s Vaším ftp tam přes funkci "Publikovat na webu". Když tuto operaci spustím, tak mi to převede jednotlivé stránky do správného formátu a tak se nahrají na ftp a fungují jako web. Nikdy to nenahrávám nějak odděleně. Zkoušel jsem už leccos a výsledek je nyní ten, že se mi nezobrazuje homepage na mém webu. Nevím, jak to již udělat, aby tak jednoduchá funkce jako publikace mého webu na Vašem serveru začala opět fungovat jako léta předtím. Můžete mi, prosím, poradit. Kdybych věděl, že to pomůže a podaří se mi tím obnovit normální činnost mého webu www.taicivplzni.wz.cz, tak to u vás vše smaži a pokusím se to z MS Publisheru nahrát aktuální verzi mých webových stránek. Ale zatím jsem si to netroufnul, protože nevím, co může být příčinou, proč to nahrávání na Váš ftp již tak dlouho nefunguje. Děkuji za pochopení. Honza Janout
taicivplzni.wz.cz: FTP funguje, jen je třeba (nově) zapnout Pasivní režim přenosu (pasive mode). Projděte nastavení Publisheru, na 90% tam u nastavení FTP bude "zapínátko".
Děkuji, prohlédl jsem nabídku Publisheru a bohužel nepodařilo se mi tam něco kolem pasivního režimu najít. Zkusil jsem to, že jsem si z Publisheru ty soubory nahrál nejdříve na lokální disk a potom jsem použil Total Commander, ve kterém se mi pasivní režim podařilo zapnout. Nahrál jsem tam k Vám adresář "INDEX_HTM§". Vůbec se mi ho nedaří ale spustit ( myslel jsem, že mi to půjde za správce souborů? Bohužel se mi web neopravil a dokonce mi nejde homepage. Kdybych tomu více rozumněl a byl odvážný, tak bych risknul a smazal bych vše, co se mi zatím nahrálo do správce souborů a zkusil bych tam přehrát pomocí Total Commanderu aktualizaci webu. Nevím ale, zda to bude fungovat a neztratím ten web úplně. Můžete mi. prosím, poradit?
Děkuji
je třeba nahrát OBSAH složky INDEX_HTM§

To znamená, aby na FTP byl soubor index.htm hned v kořenu (/).
vytvoril som stranku ale nemozem najst kde si mam zadat heslo do ftp, webovi ide....
Heslo na FTP je stejné jako Vaše přihlašovací heslo. Nápověda k FTP webzdarma je dostupná na http://www.webzdarma.cz/podpora/tag/44-ftp
Tak este raz

http://www.webzdarma.cz/podpora/tag/44-ftp/145-jak-nahrat-web-pres-ftp
je napisane

"Heslo/Password - nastavíte v Administraci v Nastavení ftp účtu"

keby tam bolo napisane ze je rovnake nepisem ze nemozem najst.....
Nejspíš se jedná o pozůstatek z dob staré administrace webzdarma. Chybu v nejbližší době napravíme, děkujeme za upozornění.
Pro TH (Podpora): Díky Vaší pomoci a trpělivosti jsem zase zpět:-) Děkuji moc:-)
Dobrý den, nefunguje mi ftp připojení. Hlásí mi to login incorrect. Pasivní režim přenosu mám zapnutý. Děkuji za radu
Dobrý den, zkontrolujte si prosím správnost uživatelského jména a hesla.