rámový vzhled

zdravim všechny,
mam problem, snažil sem se si vytvořit web pomocí rámů. Doma na appachi mi to funguje bez problémů, ale na wz to nějak nechce premávat. Co s tim? Ze by wz nebralo rámy? Fakt nevim.
díky za rady
vranik
vranik.borec.cz
Řekla bych, že to jede v pohodě, koukám na to ve FF. Akorát ty odkazy v menu nebudou správně fungovat. Máš je ve tvaru např. http://localhost/vyuka/titulstr.html, takže stačí, když z nich umažeš to http://localhost/ a mělo by to fungovat (tedy za předpokladu, že budeš mít v adresáři vyuka soubor titulstr.html ;-)).
Taky si správně nastav vkládání reklamy podle http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?14 nebo podle http://www.webzdarma.cz/podminky-reklama.html.
Ale když už jedeš na apachi, tak by bylo možná lepší místo rámů využít php funkci include.
Ty tam něco vidíš? Já teda ne. Ze by prohlížeč? O tech odkazech vim, jen sem zkoušel jestli půjdou ty rámy. Co je funkce include?
Aha už vím proč nic nevidíš. Je to prohlížečem a nesprávným nastavením reklamy. Pokud používáš rámy a necháš nastavení reklamy Nahoře na úvodní straně, tedy v indexu, tak se v IE zobrazuje jen reklama. Stačí spravit nastavení reklamy tím, že do Relativní cesty k rámu napíšeš název souboru, kam reklamu vkládat, u tebe asi nejlíp titulstr.html. Pak to pojede i v IE.

Jinak include - hezky je to např. na http://www.jaknaweb.com/tipy-triky-detail.php?id=18, http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=252, nebo v manuálu http://cz.php.net/manual/en/function.include.php.