Reklama ani dole ani nahore

Nedavno jsem kompletne menila design stranek. Reklamu jsem chtela mit na prvni strance (index.html) nahore. Reklama, jak vim, se ma ukladat automaticky. Kdyz jsem svuj index.html nahrala na ftp pomoci Total commandera, tak se mi reklama automaticky nenacetla. Zkusila jsem to nahrat normalne na ftp z IE. Take nic. Zkuila jsem uz i prenos pomoci vasich stranek.

Proste nic. Zadna reklama se mi nahrat nechce. Zkousela jsem uz i tu, co se ma zobrazovat dole. Ruzne typy barev. Proste nic.

Nazev souboru urcite mam spravne, pac se nacita, ale nevim proc se mi nenacita reklama. Nechci aby mi ji smazali kvuli nezobrazovani reklamy, za ktere zrovna v tomto pripade JA nemuzu
citát z podmínek:

Reklamní proužek se vkládá standardně (pokud si uživatel nenastaví jinak) na všechny stránky dolů. Pokud Vám toto umístění vyhovuje, není třeba nastavení nijak měnit. Můžete ale ovlivnit jeho přesné umístění vložením značky <!--WZ-REKLAMA-1.0--> (nebo <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> pokud by Vám vadilo, že standardní verze není validní podle XHTML Strict) tak, aby se reklama zobrazovala na všech stránkách dole.


takže koukal sem na tvuj zdroják a zkus tam hodit ty značky <!--WZ-REKLAMA-1.0--> snad to pomuže
Supr =) povedlo se to. Dik moc =)