Kdo je teda admin tady na foru?

sry, ale nak se tady v tom foru neorientuju.... Vi tady vubec nekdo kdo jsou admini tohodle fora? - myslim jako nicky adminu (jestli jo, tak mi je pls napiste at vim kam muzu smerovat svy dotazy a kdyz mi nekdo odpovida tak jestli to je nekdo od wz nebo nahodny uzivatel fora)? Prijde mi totiz ze tady admini zridili forum aby si lidi meli kde postezovat, ale nikdo z nich sem nechodi...(je mozny ze se mylim....)

fakt nechci schazovat wz, jen jak pisu - nevyznam se tu, tak chci vedet jak to vlastne je.. Dik za kazdou odpoved co me uvede na pravou miru... Argos
Na fóru v současné době potkáš dva adminy:

mira - ta větší ryba
Richard (dříve Master) - ta menší ryba ;)

Příspěvky od adminů poznáš - jména jejich autorů jsou vypsána tučným písmem a v závorce mají uvedeno (moderátor)
ještě dodám, že fórum je určeno k tomu, aby zde uživatelé řešili své problémy, admini nemají žádnou povinnost se zde o tebe nějak starat..
ok, dik, tohle jsem chtel vedet...

to Džej Ár: já vím že povinost nemaj, ale přece jen třeba v sekci "podpora" si myslim že by to byla slušnost... ;-) (navíc s tím popisem co u té sekce je)
<HTML>Z 99% se dotazy v podpore opakuji nebo odpovedi jsou v <a href="http://www.webzdarma.cz/podpora.html">podpore</a> napsane primo...

>>ale nikdo z nich sem nechodi...
Ze nic nenapise neznamena, ze to nikdo necte ;)</HTML>
2richard: jak jsi udělal to, že slovo je jako odkaz?
Jakub: admin je neco jako nadprirozena bytost.. umi veci, co bfu ani netusi ze se daji udelat...
skaff: wow :)
Jakub::: Asi proto, že má jiná "práva", než uživatelé :-)) Například "právo psát modře" !
spíš "právo používat HTML tagy" :)
Treba na mym webu pisu do diskuze odkazy a obrazky jen ja, ponevadz nikdo jinej z okruhu nasi bejvaly maturitni tridy to neumi :-)