Proč se zbavit reklamy?

Nemáte někdo tucha proč existuje tolik lidí co za každou cenu chtějí nějak (a jenom já jsem přišel asi na 5 způsobů) zlikvidovat reklamu od wz.cz.?

Já to nechápu... wz.cz je naprosto free služba a na to že je zdarma, nabízí hromadu podpory... od 50MB (sice malo, ale lepsi nez 10MB) prostoru, pres FTP az po PHP s MySQL. A co za to chce? Nic az na zobrazeni banneru...

Uznavam ze pokud ma byt nahore, tak je to pekne na nic, protože to naruší design ale pokud ho hodite dolu na každou stránku, tak mi netvrďte že vám zavazí. Pokud se nepletu tak wz.cz žije právě z této reklamy a co myslíte že se stane když zakážete reklamu? Krach a zrušení všech stránek.

Nejvíc mě dostávají lidi (přiklady nebudu uvádět) kteří ze všch sil usilují o potlačení reklamy s webzdarma, ale sami tam mají mimo jiné zakázanou reklamu, která jim vydělává peníze. :) To už je fakt ubohost.
nj... lidi sou lidi
Naprosto free by byl server wz, kdyby nevyžadoval vkládání reklamy. Ale protože ji vyžaduje, umožňujeme mu tím existovat - vydělávat, protože kdyby tady nebyly naše stránky, tak by neměl kam dávat reklamu a neměl by za co dostávat peníze. To, že se jmenuje webzdarma neznamená, že je opravdu zdarma. Takže je to v nejlepším případě výměna - něco za něco - a tomu se nedá říkat, že je to "zdarma". Zdarma je to tehdy, když za to ten dotyčný nic nebude chtít - a to v tomhle případě neplatí. Někomu reklama nevadí, někomu vadí, já ji beru jako nutné zlo.
Nic neni zadarmo. Servery ziji hlavne z reklamy. Uz to vidim, jak jdeme na postu zaplatit slozenkama servery, ktere navstevujeme. Likvidace reklamy na wz je blbost. Ten baner jde vzdy nekam strcit. Zajimave je, ze ti, kteri nechteji baner wz, tam maji jinou reklamu. Budme radi, ze na wz neudelali to co na ic.cz (pruh nahore).
2mk:
> Budme radi, ze na wz neudelali to co na ic.cz (pruh nahore).

myslím že to zas tak špatné řešení taky není. A když se na to podíváme obecně a chtěl bych v tom najít výhodu, tak by odpadly stovky problémů s reklamou u začátečníků.
Já si myslim, že demolice reklamy je špatná věc. Já jsem třeba na jedněch stránkách uvažoval třeba o tom, že bych reklamu umístil do souboru reklama.html a jednou za měsíc se tam kouknul, ale příjde mi to zbytečný. Takhle mám wz reklamu pěkně na stránkách u přihlašování se do účtu a nikomu nevadí. Naopak pěkně odděluje hlavičku od loginu a shodli jsme se na tom, že je to tak možná i hezčí. Nevím jestli počítáte jako zakázanou reklamu, když děláme "vyměňování ikonek" s jinými weby nebo reklamu na třídních stránkách na ony stránky samotné, ale to doufám nevadí. Prostě můžeme bejt rádi že pro nás webzdarma.cz existuje.. I když má tisíce vad a porád se něco porouchává, je to nejlepší poskytovatel těchtomslužeb svého druhu (pokud beru v úvahu jen ty ZDARMA)
Maikis: Podívej se do zdroje své stránky... Tady sice básníš o tom, jak je reklama skvělá věc, ale na stránkách se ti zobrazuje nějak "přinejmenším divně".

Existuje take likvidace reklamy "mimoděky" :-)
Mě štve hlavně jak se ta reklama dlouho načítá. Ne vždy totiž funguje bezchybně...