Já chci reklamu

zalozil sem ucet nahral web a vsechno v pohode, parkrat sem ho predelaval a najednou mi zmizela reklama. V administraci mám zatrhanou reklamu na kazdý stránce dole. A nic. Psal sem na wz. cz adminum a kaslou na mne. Proste tam tu reklamu nedostanu. Jestli me za to smazou web tak je asi kilnu.
Nevíte náhodou jak ji tam dostat?
Projdi si sekci fóra Podpora, tam je několik stejných už zodpovězených dotazů. Navíc já na stránkách algoritmy.wz.cz reklamu dole vidím.
Ale jo, ten help sem cet nekolikrát dokonce i v adminskym nastaveni sem se hrabal, ale nějak to nereagovalo. Tak sem si do kodu stranek nakopcil kod reklamy od jinud. Reklama se sice zobrazuje, ale nevim zda je to povoleny. Jestli nahodou neni v tom skriptu co sem tam nakopiroval nějaky Identifikator toho webu odkud to mam a zobrazeni na mych strankach by pak pridavalo body tomu zdrojovemu webu. Zdrojovy web je
Miroslav-Lansky.wz.cz myslim ze hned uvodni strana.
Tam je taky reklama a IMHO OK!
pokud vím, žádný identifikátor webu tam není, počty zobrazení se počítají podle domény, na které se reklama zobrazila, a překopírování celého kódu by teda mělo bejt v poho.