Zablokovana domena.

Prosim vas preco ste mi zablokovali domenu? Co sa stalo? Ako ju odblokujem?
zobrazoval si reklamu?
Nevien ako!
Prosim odpovedyte!
milan:

Dobře si přečti, co ti tam píšou, když najedeš na svou adresu, jestli si opravdu něco neporušil. Jinak by ses měl přihlásit na svůj účet, vlézt do web. rozhraní do Správce souborů a smazat soubor .htaccess v kořenové adresáři.
Ďakujem pekne.
Úvodní stránka by se měla jmenovat index.htm (html, php). Ty tam asi nic takového nemáš, takže ti hrozí opakování stejné situace.
Úvodní stránka se může jmenovat jakkoliv. Spíš jde o to, že tam nikde nemá reklamu, takže mu to asi zase brzo bloknou...
Asi to nebude v pořádku, když se po kliknutí na 6a.webz.cz - dostanu rovnou na stránku uvod.html
V pořádku to nebude jen tehdy, jestli tam má index s reklamou a na něm okamžitý přesměrování na uvod.html. A tedy pokud tímhle zabraňuje zobrazení reklamy.
Pokud by ji měl na uvod.html nahoře (+správně vyplněno v nastavení reklamy), nebo na všech stránkách dole, tak by to bylo imho OK.
Ale my ovšem nevíme, jaké má nastavení reklamy...
Thalia: To nevíme, ale že se nikde nezobrazuje - to i dokonce (ne)vidíme. :-))
2Lama: tak tak :-). Měl by s tou reklamou něco udělat, ať už má nastavení jakýkoliv, jinak tu budeme mít brzo nový dotaz - "Proč mi zase zablokovali stránku?!"
Mi zablokovali doménu a fak nevím jak to odblokovat. Je to tím že sem spojoval weby. Klidně bych se polepšil ale nemůžu. Nová registrace je blokovaná a na ftp mi to háže chybu 530.
2Silvestr: a o kterou doménu se jedná? A ani do webovýho rozhraní se nepřihlásíš? Zablokovanej účet se odblokuje tak, že se přihlásíš a v kořenovém adresáři smažeš soubor .htaccess (pokud jsi tam měl svůj, tak z něj jen odmaž to, co si tam wz přidal).