Nefunguje FTP, ani přes WinSCP, ani přes web.

Dobrý den, založil jsem si nový účel a nelze se připojit na FTP, ani přes webové rozhraní, ani přes WinSCP. Co s tím?

CHYBA WEB:
Nemohu se přopojit k serveru testprosms.wz.cz:21 s uživatelem testprosms.wz.cz
Zkuste to znovu ...

CHYBA WinSCP:
Přístup odepřen.
Jak vyplňuješ údaje pro připojení k ftp? Máš zaplý pasivní režim přenosu?
dobrý den - na starém serveru byl web ESTY.xf.cz - na novém sice běhá, ale když jsem si chtěl udělat zálohu tak se mi několik stránek přes ftp nestáhne, pravděpodobně proto, že jsem v názvech použil asi nějaké háčky a čárky... jde toto nějak napravit - ve správci souborů jsem tuto možnost nenašel
Wegan: FTP už funguje, asi se zdrželo vytvoření FTP.

franta: soubory jsem zkusil stáhnout přes LFTP a podařilo se. Ale je možné, že na Vašem systému může být problém s diakritikou.
Co pro Vám mohu udělat je vytvořit .zip archiv celé složky na Vašem FTP, abyste si mohl data stáhnout.
to bych Vám byl vděčný, nerad bych to celé opravoval takže předem děkuji
franta: hledejte .zip soubor na Vašem FTP v /
(z bezpečnostních důvodů neposílám název).

Případně, jestli ještě máte čas, zkuste znovu stáhnout soubory. (Zkusil jsem upravit nastavení FTP na serveru pro větší kompatibilitu).
no, původní upload funguje, tak ho tam zatím nechám a až budu stránky doplňovat tak zlikviduju názvy souborů s českou diakritikou a pokud by to nešlo tak se ozvu - jinak v té záloze mám web kompletní - DĚKUJU, ALE PROTOŽE JE LÉTO TAK SE MI NECHCE S TÍM LABOROVAT - NECHÁM TO NA DLOUHÉ ZIMNÍ VEČERY WTF capslock :-D tak mě napadá - používám ftp klienta v Totalcomanderu - nebude to nějakou jeho nekompatibilitou ?
TC by měl fungovat, maximálně prověřit jestli nemáte nějakou úplně prehistorickou verzi ... Každopádně teď by mělo FTP fungovat lépe, tak až v zimě vyzkoušíte, dejte klidně vědět .-)