MP3

Můžu na svůj webovej prostor tady na wz.cz ukládat mp3? Kámoška říkala, že by mi pak bez upozornění smazaly web a že se to nesmí, ale na nkterých webech mp3 maj, a podle jejich url je maj uložený taky a svých webech a normálně jim web funguje..tak co? :)
Pokud budeš mít svoje vlastní mp3 (tím myslím tvou vlastní hudbu, tedy ne ani ty komerční a nekomerční skladby překonvertované z wawu do mp3), pak ano. Všechny jiné můžeš zveřejňovat pouze se souhlasem autora.
Takže pokud to chápu, takže ve wavu je to ok? Nebo se to stahuje jen na vlastní?
Nechápeš!

1) WAW je velkej datovej objem a je kravina, to strkat na web, je to jako dávat BMP místo JPG.

2) Ať to je v jakýmkoliv formátu a bude ta skladba bez svolení autora, je to stále porušování autorského zákona a i tedy porušování podmínek Webzdarma.
Ne tak docela!
při kontrole webzdarma nezjišťuje zda máš na ty mp3 autorské právo, prostě ti ten účet smažou, přestože vlastně neporušuješ podmínky (mp3 jako součást webu) ...vlastní zkušenost.
Po 2 mailech se se mnou přestali bavit vůbec..
Ahoj, tahle problematika by me taky zajima. Delam klukum, kteri maji svou kapelu, takvou hodne amaterskou webovku. A ted jsme se prave domluvili, ze by tam chteli nahodit tak 3 pisnicky z jejich nahratyho dema. Ale opravdu netouzim, aby mi ty stranky pak smazli jen proto, ze se nekdo spatne podival... Takze jak to teda je? Musim to nekde (na webzdarma) ohlasovat?
blahapet: Aha. To je pravda. Zatímco v mp3 má píseň 5 MB tak ve Waw má 40 MB. To je pravda. Ale něco by mě zajímalo. Třeba na mp3raid.com se daj vyhledat písničky a pochybuju, že by měli zaplacený autorský práva...
http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?10
Ajiska:

Tak jak to popisuješ, tak bys tímhle způsobem podmínky NEPORUŠOVALA.
zzuzu: to, že je na WZ zakázáno vystavovat zvukový nebo obrazový soubory, ke kterým nemáš autorský práva, sice neznamená, že jinde se to smí, ale taky to neznamená, že to nikdo neporušuje...
dis: To je pravda. Ale popravdě řeknu, že bych si to na webzdarma nedovolila. Nechci mít zrušenou stránku...
Skvělé nové stránky ,kde si můžete stáhnout aktuální i starší MP3 , filmy , hry a mnohem více www.stahni-vse.wz.cz
pozor všechny soubory se nenacházejí na těchto stránkách. Skvělé nové stránky ,kde si můžete stáhnout aktuální i starší MP3 , filmy , hry a mnohem více www.stahni-vse.wz.cz
pepa: porusujes podminky jentak mimochodem
CHCETE VYĎELÁVAT
ZAČNĚTE VYĎELÁVAT!

rofl
ROFL, nejvíce mě dostalo toto:

..dále bych chtěl říct
, že zde máte možnost..

něco takového jsem ještě neviděl :D