530 Login incorrect v TC

Dobrý den,

chtěl jsem se přihlásit na FTP přes Total Commander a bohužel mě to nepřihlásí. Když jsem to zkusil přes webový prohlížeč, dát ftp://blackcompany.wz.cz - ok. Když se tady na webuzdarma.cz přihlásím, ok. Ale přes Total Commander nic. Chtěl bych vás proto poprosit o radu, v čem může být problém. Na adrese nic momentálně nemám, vše jsem smazal přes správu souborů, protože jsem si tam chtěl nainstalovat WP a web komplet změnit.

Děkuji za pozornost a přečtení.
A máš zaškrtlé: "Použít pasivní režim přenosu"?
Ano, mám. Zapomněl jsem zmínit, že jsem se přihlásil po dlouhé době (řádově několik měsíců), pokud by to mohlo nějak hrát roli.
Tyto údaje sedí?
jméno: vašedoména
heslo: vašeheslo
cíl připojení (hostitel): vašedoména
(a zmíněný pasivní režim)


Jinak pokud chcete WP, přesuňte si doménu na nový server - provedete tak, že doménu smažete a znovu založíte. Automaticky se tak vytvoří na novém serveru.
Ano, sedí a od pondělí jsem to zkoušel i na jiných pc, bohužel také neúspěšně.
Tak už jedině špatně heslo. Případně pošlete IP, z jaké zkoušíte a mrknu na server.
Zdravím, heslo právě klepu stejné jako sem, když jsem teď přišel, abych odepsal. Paralelně jsem psal o víkendu na váš mail, kde po mně chtěli ještě výpis z přihlášení na ftp, poslal jsem.
Do emailu jsem se díval, v tuto chvíli už nevím, kde je zakopaný pes. Jako poslední možnost mě napadá zkusti Filezilu nebo zkusit změnit heslo ...
Zkusil jsem tu filezillu a vše funguje :-) díky