Nefunguje odeslání údajů

Dobrý den, přestalo nám fungovat odesílání údajů z formuláře na email pomoci scriptu mailer.php, kde může být problém? Do rezervního textového souboru se údaje zapisují, žádnou chybu to nehlásí.
Děkuji za pomoc.
V logu na serveru nemám žádný pokus odeslat email z této domény pomocí funkce mail()

Je možné, že se pokoušíte email odeslat přes externí SMTP na portu 25? Pokud ano, toto není povolené, a pokud vím, ani nikdy nebylo.
odesílám takhle $mail->send('', $prijemce, '', $email, $subjekt);
A koukám že soubor mailer.php má nastavené práva jinak než ostatní soubory, jeslti problém není v tomhle ?
Na Vaší doméně nevidím vůbec žádný pokus odeslat email (zavolání mail() ). Háček tedy musí být někde ve webové aplikaci, ale to už je otázka na jejího tvůrce/správce.

PS: pro jistotu jsem mail na Vaší doméně otestoval a normálně odešel.
Dobrý den, nefunguje odesílání údajů z formuláře na cílový PHP script (zsalbum.wz.cz). Na jiné doméně přenos funguje normálně. Co s tím? Děkuji Z.S.
Dobrý den, místo proměnně $dt musíte použít $_POST['dt']; případě $_GET['dt'] pokud budete používat metodu GET místo POST. Zmiňovaná jiná doména je nejspíš na serveru se starší verzí PHP.
tady někdo Z.Starec (zsalbum.wz.cz) vlezl do diskuzi se svým dotazem, nicméně se vracím k vašemu příspěvku ze 14.8. 2015 15:25.
Formulář na webu spouští script mailer.php, ten se spouští a provádí v pořádku nějaké aktivity (zápis do souborů) , nicméně, se email pomoci povelu $mail->send('', $prijemce, '', $email, $subjekt); neodesílá, žádné chyby nehlásí, prosím se ještě podívat kde může být chyba, zkuste formulář na webu vyplnit a odeslat.
Děkuji.
Těžko hádat, co děláte špatně, dokud nám neřeknete, co je $mail.

E-mail v PHP lze standardně odeslat přes funkci mail().
http://php.net/manual/en/function.mail.php