pomoc s bannerom

ahoj, prosím pomôžte mi s reklamným bannerom, mám stránku o koníkovi ktorý sa mi moc páči, no nechce sa tam zobraziť reklamný banner a už mi došlo upozornenie! lenže tá reklama sa tam nechce zobraziť, ja som si to ani nevšimla ale tie stránky sú priavidelne navštevované! vie niekto čo s tým?
já tám teda reklamu vidím, ale ta fotogalerie je něco hrozného, proboha.. 295 nezmenšených obrázků o celkové velikosi několik MB.... uvědom si, že někteří lidé (jako třeba já) mají připojení jen 512Kbits.
... a nedej Bože, že někteří ještě menší.
Třeba já se svým eurotelem...
114 náhledů = cca 2,5 MB = to je zahruba 10 minut připojení modemem, než se načte jediná stránka = modemistova smrt. :-))

Pokud to přežije - už na tu stránku nepáchne !
reklama tam je
já mam jinak 256 Kb .... docela doba, než se načetly první dva řádky obrázků, tak jsem ztratil trpělivost a vypnul okno.

Pokud to nebudeš zmenšovat, tak to rozděl alespoň tak cca do 10 stránek.
mno hej, už som tam tú reklamu skopírovala s iného zdrojáka tak snáď to bude fajn :-) mno a dík za pripomienku.... dám do galérie zmenšeniny, len som na to nemala čas..... viete ja mám rýchly net, nie cez modem, ale cez anténu, a neuvedomila som si že niekomu sa to načítava pol hodiny.... dík za upozornenie :-)
včera - 114 náhledů = cca 2,5 MB = to je zahruba 10 minut připojení modemem
dnes - 114 x cca 80 kB = cca 9,5 MB = půl hodiny pro modem !

Nějaká divná úprava :-))