Kritika pls.

Můžete mi prosím taky napsat něco ke stránkám? Jsou po drobné úpravě. Jo a jsem začátečník tak prosím trochu česky... (a trochu ohled) :))
sorry... je to 2x
řikáš že se stránkama začínáš? tak to bys mi mohl vysvětlit, jakto, že když máš 25 lidí za tejden a máš už celkovejch návštěv přes 1700? Nechápu. Jinak něco ke kritice:

1) už jsem to psal mnohokrát - vstupní stránka = zdržování = nanic
2) text na hlavní stránce - "Vítejte,....." neodděluj po řádku - napiš to jako odstavec.
3)zkus si malinko pohrát s fontem... je až přespříliš velkej... co s nim máš udělat, tak to ti přesně neporadim.
4) viděl jsi své stránky v rozlišení 800x600 (ne že bych měl ale porád je častý..) zkus si zmenšit okno.. strašidelný.
5) Udělej to tak, abys měl na každý stránce to menu - zkus php - include (podrobně najdeš na jakpsatweb.cz)

asi včetko
No stránka je o místní kapele, která hraje po zábavách, takže návštěvnost (aspon nějaká) je zajištěna, lidi zajímá kde budou hrát, když je po zábavě tak se chcou mrknout na fotky atd. a začínám- první verzi sem udělal koncem května, ale s tou jsem se sem neodvážil :) (je v historii novinek).
Jinak díky. krom prvního a posledního bodu zkusím co nejdříve spravit.
1. na to jsem hodně zvyklej a taky "uklidit" reklamu...., ale budu nad tím přemyšlet, někdy to asi udělám.
5. před nedávnem jsem začal dělat s CSS a ještě je hodně co zlepšovat :), takže php zatím nevím vůbec co je.....ale do budoucna se na to mrknu
Moc dík.....
Jinak o fci PHP include:

http://blahapet.wz.cz/index.php?file=524
já to s tou návštěvností myslel jinak. máš teď 40 za týden (měl jsi 25), a 1728 lidí celkově, to znamená že bys měl mít ty stránky starý přes 41 tejdnů.... (když počítám 25 za tejden, tak 70 tejdnů)... což už bys mohl vědět, co php je...
2Marcus Flintus: :) já tam měl ABZ počítadlo a přestalo fungovat (i jejich stránky) takže včera (možná predevčírem večer) jsem tam dal toplist a dal tam poslední stav co si pamatuju.... takže týden se přibližně rovnal dnu... :)
Mě se ta stránka moc nelíbí. Je to takové ponuré a zdá se mi celkem divné, že není to menu všude. Jinak si myslim, že když se todle spraví, tak to neni tak špatný:)