Velmi riskantní dotaz na adminy

Ehm, čistě hypoteticky... Co kdyby se někomu stalo, že by se mu nedostávalo na webu dost místa... A tak by si založil pokračovatele onoho webu - jakoby druhé vydání, s tím, že by odkazy z jednoho webu na ten druhý vedly jen a pouze jako cesta z jednoho indexu na druhý, čili NE na soubory jpg, videa, ani dokonce jiné stránky než index.htm... Jak se k tomu stavíte, bylo by to spojování webů? Samozřejmě čistě hypoteticky :)
Ciste hypoteticky bych ti to nedoporucoval. Uz jen to, ze budou stranky vicemene podobne, to lze povazovat za spojovani. Ledaze by pokracovatelem byla jista osoba nemajici nic spolecneho s puvodnim obsahem, pak by slo o ciste shodnou nahodu, kdy by to pak nebylo povazovano za spojovani. :)
Ale proč? Proč by si jeden člověk nemohl založit povícero stránek na podobné téma? Co takovej Dela?
Navíc pokud by z jedné na druhou vedl pouze informativní odkaz o existenci druhé, čili jedna by nebyla skladištěm souborů té druhé... Tak, čistě hypoteticky, by to snad šlo, ne?
Já si myslím, že kdybys z toho jednoho webu odkazovala na index (úvodní stránku) toho druhého, tak to spojení webů není.
Hypoteoreticky přece můžeš ze svého webu odkazovat na kterýkoliv jiný web - samozřejmě ne na soubory, ale na stránky.
Když budu odkazovat např. na http://cecilie.wz.cz/index.php - přece tím weby nespojím... a možná by vznikla nějaká "lamalie" :-))
Lamálie, to je dobrý :D
Jako ja se taky zastavam, ze tematicke stranky nejsou spojovani uctu.
Spise bych polozil otazku, co se tim mysli "spojovani uctu". Protoze to muze mit ruzne vyznamy.
To ze dva weby jsou mezi sebou spojeny vsemoznymi odkazy i soubory, je jasnym spojovanim.
Ale je spojovani tento priklad? I kdyz pro web nelogicky ;) -

Na jednom uctu mam roman, ale ouha ten roman potrebuje vic nez 50MB, tak si reknu, ze vytvorim dalsi ucet, ve kterem budu v romanu pokracovat. S tim, ze na prvnim uctu dam odkaz na pokracovani tohoto romanu.

Je tohle spojovani uctu? Ano i ne. Ano - Jde o jeden spojeny celek. Ne - Druhy web mute byt jako dalsi kniha, jez nespliva s puvodni prvni knihou, ale jen pokracuje s tematem.


Proste chtelo by to presnou formulaci vyznamu "spojovani uctu".
Román na 5O MB? Wow, to by mohl bejt tak leda Pán prstenů s barevnejma ilustracema, animovanejma trpaslíkama a bg soundem, ne? :)
Podle mě to spojování webu není. (Samozřejmě díry a sporné body v podmínkách webu jsou, to je všeobecně známé) Podlě mě není nani spojování webu když je jedna stránka třeba o třídě 9.B ... hlášky profesorů, o studentech, fotky apod. ... A druhá stránka by byla čistě třeba o lyžáku tý třídy. Byl by tam napsanej každej den dopodrobna a pak fotky...

... ale tohle je zrovna hodně sporný
Myslím, že spojováním webů se rozumí spíše - sklad. Mám web A a web B, přitom na webu A mám "normální" stránky a na webu B třeba jen obrázky nebo něco ke stažení. Takže nesmím použít z webu A např. odkaz http://www.webB.cz/imgobrazek.gif - bez toho, že bych na webu B neměl současně i stránku http://www.webB/index.html (htm, php). Ono jde v podstatě a hlavně o zobrazování reklamy na obou webech.
Prostě udělám to a basta. Mám dvě sekce, který se mi na jeden web nevejdou a v klidu můžou existovat takřka nezávisle na sobě.
Ptala jsem se, ne :)
Laura: Prostě udělám to a fidli basta. Hypoteticky... :-)
<HTML>Laura: je to podle pravidel</HTML>
Ták a mám to ofiko, jupí :)
Ty taky hned na všechno nalítneš :-)))
<HTML>Laura: neni to zadny ofiko
Jen jsem rekl ze je to podle pravidel</HTML>
Já jenom k tomu 50MB románu.
Na FIT VUT v Brně je jeden člověk s mnoha titulama (z bezpečnostních důvodů nebudu jmenovat) a ten vám takový román udělá na počkání v pdf a řekne k tomu, že jsou to velice kvalitní učební materiály...
<HTML>vaca: a pointa?</HTML>
2Richard: zadna pointa. Na FEKT(FIT) VUT je to normalka.
2Vaca: No on to neni jen jeden clovek. Na fakulte je vicero profesoru, kteri umi pekne psat skripta, ze student pochopi jen prvni stranku :) Ja jsem zatim nasel skriptum, ktere ma 21MB. Byla to Matika2 pro FEKT.
A jen tak. Ten priklad byla naprosta blbost, ale nic jinyho mne v tu dobu nenapadlo.
No co když si třeba na mujweb.cz založím účet, i když tam je AFAIK jen 10 nebo 15MB prostoru a propojím můj účet zde s tím můjwebáckým? To je snad z hlediska zdejších pravidel legální, ne?
Richard: Jasný, šéfe... ;)
<HTML>Laura: sef je tu Mira, ale je hodnej tak myslim nic nehrozi ;)

PS: kdyby ti to nahodou smaznul tak moje jmeno vubec nezminuj :D</HTML>
:D