Je to k něčemu?

Když jsem chodil do školy, tak jsem se učil programovat děrnými štítky. Doba se mění a nyní musím si začít rozumět s počítačem. Abyc se nějak zviditelnil, tak jsem se pokusil udělat něco na adrese http://stachy-papir.prodejce.cz. Prosím co vy na to?
Díky za krikiku a náměty.
Tak se koukni zase na děrné štítky a zjišťuj, jak se zneviditelnit :-)) (jen fórek)
Jsou to prostě Wordovské stránky uložené jako .htm
Pokud se chceš doopravdy věnovat webu - zkus jiný editor a www.jakpsatweb.cz
o kvalitě programování nesvědčí to jestli se zdrojový kód načte ze štítků nebo z magnetické vrstvy. Autor si zjevně nehraje na webmastera - mistra světa - chce jen prezentovat svůj byznys.Pokud nechce volit jinou cestu než Word, tak bych mu doporučil stáhnou i alternativní prohlížeče, FireFox a Operu a snažit se z Wordu vyplodit něco, co bude rozumně zobrazeno i jinde než v IE aby na něj potencionální zákazníci, kteří IE nepoužívají nekoukali divně.
nejlepší editor je PSPad, je freeware, a barevně ti značí tagy a jiný věci.
jinak samozřejmě doporučuju jakpsatweb.cz

PSPad ke stažení - http://www.slunecnice.cz/product/PSPad/download.html
M.F.: to se ti to říká, já ho sice taky používám, ale rozhodně bych ho začátečníkovi nedoporučil jako "nejlepší". Já osobně jsem se HTML učil tak, že jsem ve WYSIWYG něco napsal, občas se podíval do zdroje, až jsem to pochopil. Ale pokud se někdo nechce tvorbě stránek věnovat profesionálně (nebo alespoň na nějáké lepší úrovni), ale chce si jen "udělat web", tak mu stačí FrontPage :-)
plusminus+- >>> já se naučil dělat stránky v NotePadu a eště dlouho sem netušil, jakej je rozdíl mezi PSPadem a NotePadem. Možná že není začít vhodný v PSPadu, to je v poho, ale rozhodně bych nedoporučoval FrontPage. To je úplná šílenost. Spousta lidí se učilo s frontpagem a pak se museli učit úplněq všetko znova páč nerozuměli kódu ani za mák. navíc takovejm lidem se nadá poradit, protože se nevyznaj v kódu. Krom toho, jaký kraviny píše do zdrojáku sám frontpage
franta: >>>> aby na něj potencionální zákazníci, kteří IE nepoužívají nekoukali divně.

Vždyť se k tomu nemusí hlásit :-))
M.F.: Možná, já ve FP taky nezačínal. Jmenovalo se to Namo Web Editor :-) Ale stejně si trvám na tom, že se těžko učí dělat web bez WYSIWYG.
Když jsem učil dělat stránky bratra (povrchově), tak jsem ho nechal si je udělat v tom Namo Web E. ale když je chtěl uprvait, tak to už jsem měl Namo W.E. odinstalovanej a řekl mu ať to upraví v Notepadu a jako pomůcku může mít JPW.cz :)
Díky za připomínku, jestli do té doby nepůjdu do důchodu, tak se pokusím něco naučit. Každopádně dík. J.S.