Odstavení domény

Prosím o info, proč byla doména odstavena (nebo prosím o obnovení) - fungovala dosud v pořádku a žádné úpravy nebyly provedeny. Rovněž mi na kontaktní email nebylo nic doručeno. Díky moc. Jirka
Stránka je odstavená z dôvodu že guestbook ktorý máte na stránke bol zaspamovaný čím preťažoval server. Prosím upravte si skript aby vkladané príspevky overoval napríklad pomocou reCAPTCHA. Následne napíšte a hosting obnovíme.
Dobrý den, znovu mi byla odstavena doména:
- Provoz těchto webových stránek byl pozastaven z důvodu porušení podmínek použití služeb webzdarma.cz. Majitele stránek jsme o tomto porušení informovali na e-mailu.
Email jsem neobdržel a nevím o žádném porušení podmínek - předcházející důvod (11.3. 2016 09:51) jsem odstranil a pravidelně kontroluji (spam od té doby minimální). Jediné, co mě napadá, je možnost, že právě na localhostu upravuji tyto stránky (převod na mysqli a utf8) - včetně fóra, a jestli nedocházelo k chybnému propojování zaznamenaném errorlogem a k přetížení serveru.
Nejde ani přihlášení do administrace: http://jirkart.euweb.cz/error/blocked/, abych to mohl překontrolovat a event. v db smazat.
Prosím o informaci, jak a co mám udělat, aby doména znovu fungovala.
Velmi děkuji předem a zdravím. JIrka
Dobrý den, doménu jsem Vám obnovil. Problém je ve skriptu /nav/pristoupy.php
2016/05/02 v 11:34 několikrát vygeneroval HTML výstup větší jak 15 MB