Tak jak se vám líbí mé stránky?

Teď je už mám na www.santino-corleone.com
A neříkejte mi prosím, že to mám hnusný.
Nebo to říkejte, ale dejte mi nějaký rady, jak to zlepšit.
A co si myslíte o tom levým menu? Nebude lešpší textové?
A prozkoušejte to ve všech prohlížečích, jestli máte možnost.
Tak díky
- stránky dle mého nejsou nic moc
- levé menu - standardní, a textově by šlo udělat tak, že by vypadalo naprosto stejně; mělo by možná mít nějaký hover
- možnost prozkoušet to ve všech prohlížečích máš snad taky, stačí si je nainstalovat, ne? já na to koukám ve FF

jinak - je to takové neuspořádané, když ty tři části nejsou stejně dlouhé. Logo je nejen bez nápadu, ale ještě takový okousaný. Mělo by být zároveň odkazem na úvodní stránku, to je takový dobrý zvyk. Písmo ve střední části by bylo lepší nějaké bezpatkové, Times Roman se imho už moc nenosí, vypadá to předpotopně, aspoň na mě to tak působí. Taky by té střední žluté části slušely nějaké mezery mezi textem a okrajem.

Dále - nezapomněl jsi poněkud, že ne všichni mají stejné rozlišení jako ty? V 800x600 toho vidím půlku a musím horizontálně posouvat, což opravdu není dobře. A to zrovna nemůžu testnout, co se stane při větší šířce než 1024...

No a co se týče kódu - měl by ses vyvarovat takových nehezkých věcí jako je <p> </p>, místo align="center" použít CSS; a máš-li na stránce jediný nadpis, měl by to rozhodně být <h1>, nikoli <h3>.
* a-ou fórum mi to sežralo - na předposledním řádku mělo být <p>&nbsp;</p>
Mně se líbí barvy, menu by ale klidně fakt mohlo bejt z textovejch tlačítek, dodalo by to tomu trochu pohybu, hlavička by se dala udělat opravdu nápaditěji, např. "ruční ťápotu" dát ve velkym na pozadí nápisu, ne třeba na střed, ale jen tak nahodile... Nápis by mohl tím pádem být větší a tím pádem míň okousaný... Ale jináč dobrý :)