zacinam na webzdarma.cz

Dobry den, prave som si u vas zaregistroval svoju domenu uz druhu nakolko na prvej som kompletne odpalil subor index.html tak som ju dal radsej zmazat nakolko na stranke neostalo nic ani reklama tak som nechcel porusit podmienky pouzivania.
Mam ale inu otazku, je tu niekde navod pre uplneho zaciatocnika ako si aspon nieco pridam na stranku. Forum som preklikaval ale nenasiel som nikde vyhladavacie okno a tych tem je tu neurekom.
Hlavna vec co potrebujem je ukladat obrazky z ip bezpecnostnej kamery na ftp server, aby som som hoc kedy mohol napojit na net a pozriet si posledny obrazok a aby sa na stranku nedostal kazdy. To je vsetko, Keby to bol daky dobrak co mi s tymto pomoze moc by som to ocenil. Dakujem
Dobrý den,

nastavení připojení FTP naleznete v nápovědě. Poslední obrázek můžete zobrazovat buď tak, že budete vždy přepisovat při uploadu ten stejný nebo můžete vybrat nejnovější pomocí PHP. Co se týká zabezpečení, pro toto lze použít soubory .htaccess a .htpasswd. Na internetu naleznete spoustu zdrojů s informacemi k této problematice, něco by mělo být i například na jakpsatweb.cz
Zdravím všechny. Jsem tady začátečník a chci si založit svoji webovou stránku. Registrace domény a webhostingu mám již za sebou. Pustilo mne to k administraci mých stránek. Vyzkoušel jsem mail z "webzdarma rozhraní", ten mi chodí. Teď je přede mnou ale ten konečný krok, uložení a zprovoznění svých webových stránek, kvůli tomu podstupuji toto martýrium bez jakéhokoliv helpu. Ve MS Wordu jsem si vytvořil dokument "moje_stranky.DOCX" asi jak by měla moje stránka vypadat, i s obrázky. Poté jsem si tento soubor uložil jako webovou stránku "moje_stranky.htm" (aplikace MS Word to umožňuje). Získal jsem tím .htm soubor a také záložku "moje_stránky_soubory, kde jsou uloženy obrázky a další xml soubory z této webové stránky. Otázka zní, jak to dostat teď pomocí "správce" na web , aby to fungovalo.

Předem děkuji za info

Alex
Dobrý den,

html soubor si uložte jako index.html. Složku celou nahrajte na server. Doporučuji Vám použít přímo FTP klienta, ne webové rozhraní.