auto-redirect

Rád bych se zeptal na stahování z externí reference (např. ze slunecnice.cz). Pokud je odeslán požadavek na stahnutí např. .zip souboru z adresy nezačínající doménou webzdarma apod., požadavek je vždy přesměrován na hlavní stránku index. Lze tuto funkci nějak vypnout?
Externi soubory by meli jit linkovat, nikoli vsak interni soubory z jinych webu nez webzdarma.cz
Ach jo, kvuli par posranym warezakum se mi ted lidi nedostanou na soubory z Tucows apod.

Doporucuji jit v teto paranoi dale a neomezovat se jen na "soubory" - dejte to i na html stranky! Co ma kdo linkovat neco dovnitr mych stranek, ze?
mate lepsi napad jak tento problem vyresit ?
tak nam poradte
Co to vyresit nejakym chytrym scriptem?
Napr nekde nastavit z jakych adres muzu linkovat (seznam si kazdy sikovnejsi uzivatel udela sam) a pak budto externe linkovat nejaky skriptik, nebo jinak zaridit, by se server do toho listu mrknul - a pokud je referer v seznamu, tak povolit. Jinak presmerovat.
Bylo by to obtizne reseni? Nejsem sice buhvijak zbehly, ale nezda se mi. A linkovat cast mych stranek ze skolniho serveru (kde mam mysql, mail apod.) proste musim.
Na Vase nazory se tesim na xkecm01@vse.cz

MiK
uz to jeden "chytry" skript resi ;-)

zopakuji o co nam vubec timto slo/jde:
jsou mezi Vami i uzivatele, kteri si nahraji na svuj prostor treba 20M soubor (treba) velmi atraktivniho obsahu (z 99% warez/mp3/porno) a odkaz na tento soubor umisti na nejaky portal shromazdujici tyto "veci" ;-)

tyto uzivatele nemame zrovna v lasce (s trochou nadsazky ale v podstate pravdive bych mohl rict, ze nas okradaji a my se jen temhle nepoctivcum -- je jich bohuzel dost -- snazim branit), proto jsme nastavili to, ze takovyto odkaz se dale presmeruje na homepage toho webu, tzn. pokud slo o nejaky slusny soubor, navstevnik tam muze doklikat (tzn. ze na soubory, na ktere neukazuje link se dostane tezce ... ne ze by to neslo, ale jde to hur)

tohle se tyka pouze souboru nad 50kB, ne html stranek


takze abych neztratil glanc ani v poslednim odstavci: "doufam, ze toto opatreni postihne slusne uzivatele jen minimalne a zustanou nam verni"