Nezobrazuje se mně reklama.

Ahoj.

Je to asi tři dny, co jsem si zde založil účet. Ze začátk use reklama zobrazovala, ale potom nějak se ztratila a už nece jít zpět. Né že by mně to nějak vadilo :)))), ale když vidím že se za to ruší stránky tak píši sem. Pokoušel jsem se ji umístit i do iframu, ale pořád se to nějak nedaří. Mám vytvořenej soubor reklama.htm a mám to i napsaný v tom nastavení. Do iframu dám tu reklamu.htm a mělo by to jít, ale nejde to. Poradíte mně? Možná je chyba na mé straně. Nevím... :(
Jestli máš zvolenu reklamu nahoře - tak to máš tedy nějak divně nahoře. Máš komentář REKLAMA WZ v js v hlavičce, styly máš mimo <head>, není tam doctype ani charset (proto ty klikyháky).

V cestě http://bluerider.wz.cz/reklama.htm - máš prázdnou stránku (jen s komentářem reklamy - ne s kódem), takže není, co by se mělo zobrazovat.
Takže zkus smazat a znovu nahrát stránku reklama.htm na server - někdy to tam neskočí napoprvé a udělej si taky pořádek ve zdrojovém kódu.
Jo v tom kóde je bordel. Ale to je tím, že to píšu v NamuWeb Editor 2006. Ten tam dělá strašnou paseku. :(( Hej a do toho souboru reklama.htm mám dát co ale? JAKEJ příkaz? :(

Ale to REKLAMA WZ to je napsaný na WZ že se to tam má dát. Tak nefím. :(
Do souboru reklama.htm nedávej nic. Pokud máš v nastavení reklamy (v administraci svého účtu) zadanou cestu k souboru, tak by se tam měla ta reklama vložit sama - respektive ji tam vloží robot wz.
Díval jsem se do toho souboru reklama.htm - a nic tam není - takže nevím, jestli jsi tu cestu zadal v administraci účtu správně nebo jestli je chyba jinde.

PS: Ty chyby ve zdrojáku nedělá editor... :-)))
Stylopis je pořád mimo <head></head>
>>> <script language="JavaScript"><!--WZ-REKLAMA-1.0I--> - tohle ti tam nedal určitě editor...
Jo tak tohle jsem zoslil já. :)) Ale jinak fakt ten editr dlěá paseku a nabalstí tam zbytečnej kód, ale pro mě je důležitý, že to jede. :))))