Odstavená doména

Dobrý den,
mám dva problémy. Moje doména docmen.unas.cz mi hlásí, že byla odstavena. Informace mi byly zaslány na e-mail. V systému mám zadaný starý e-mail, ke kterému již nemám přístup a při změně je údajně nutné změnu potvrdit na obou e-mailech. vůbec nevím důvod, proč byla doména odstavena.

Dokážete mi prosím přenastavit e-mail i bez potvrzení na starém e-mailovém účtu? Dokážete mi prosím sdělit důvod odstavení domény, případně doménu obnovit?

Předem děkuji za odpověď
Jan Dočekal
U domény docmen.unas.cz došlo k prekročeniu limitu obsahu webu.

Ohľadne zmeny emailu viz https://www.webzdarma.cz/podpora/8-administrace-23/289-nemam-pristup-ke-svym-strankam-co-mam-delat
Děkuji za odpověď. Velikost dat jsem redukoval. Prosím o obnovení. Co se týče změny registračního e-mailu tak to nebude zase tak jednoduché, ne-li nemožné. V případě potřeby kontaktuji podporu.

Děkuji za vyřízení.
Jan Dočekal
Napíšte prosím na podpora@webzdarma.cz - prepdokladám že prístup na FTP máte, takže zmena emailu bude o to jednoduchšia.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, z jakého důvodu mám odstavenou doménu. Email mi žádný nedorazil. Odhaduji, že je to kvůli experimentování s exportem blogu do wordpressu. Bohužel nevím přesně, co jsem porušil, abych se toho vyvaroval. Bylo by možné doménu zpřístupnit anebo alespoň administraci pro stažení SQL databáze, abych mohl pokračovat? Děkuji.

S pozdravem,
Stanislav Mikeš
Dobrý den, doménu jsem Vám obnovil. Byla odstavena kvůli vygenerování příliš velkého HTML výstupu.