Reklama se mě zobrazuje a přesto mě chcete smazat účet,protože vy to nevidíte a tvrdíte že 2 měsíce se baner nezobrazil.
Přiznám se že nejsem odborník přes psaní webu a tak si s tím nevím rady.
Bez problému si dokážu vložit návštěvní knihu,počítadlo i anketu,ale Vaší podělanou reklamu ne.
Myslím že ten sytém máte nejen špatný a složitý ale i nespolehlivý.
Za ty nervy mě to nestojí,asi se na to tady vykašlu,nejsem taková socka a raději si to zaplatím jinde..
Já to prostě nechápu!
Když se reklama dokáže i sama vložit do indexu a zobrazovat se,což tedy vítám a jistě i všichni kdo si ji tam neumí vložit,pak tedy nechápu proč se na mém infu píše že se nezobrazila 2 měsíce?!
Může mi to někdo vysvětlit?
děkuji
poslední zobrazení banneru 2005-09-11 16:02:21
vidíte to ? a přitom tam je a je a je
Obávám se že to datum čteš špatně. 09 = měsíc.
Jinak na http://pavian.xf.cz/ - pěkná 403 - s reklamou! :-))
Lama: myslím že to čte dobře, snaží se upozornit, že poslední zapsané zobrazení banneru je před dvěma měsíci a zároveň říká, že tam reklamu má, že to tedy není pravda. (Ovšem pokud tam je 403, tak nevím ;-) - třeba jde o jiné stránky)
Dobrý den,
Dělám stránky radosamaros.wz.cz v microsoft publisheru a přestala se mi zobrazovat reklama. A ze zdrojového kódu mi zmizela taky. Zkusil jsem to tedy znovu zadal to tam a nic. Poradí mi prosím někdo. Jinak jsem nic neupravoval. Prosím poradíte.
Dík
Mám stránky ve FP a stalo se to samé, přestala se zobrazovat reklama, která se tam vždy zobrazovala automaticky a ikdyž jsem jí tam vložila ručně, nezobrazuje se nic.
Jitka: Nevložila jsi tam reklamu, ale jen komentář reklamy. Zjevně to nestačí - je tam třeba dodat zdrojový kod.
Mě zmizla reklama před měsícem... (dejme tomu že mojí vinou :) ... následoval výružnej mejl blá blá, hlavní je že ať do index.htm vkládám:
<!--WZ-REKLAMA-1.0--> nebo <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> (zkoušel jsem ten kod vkládat snad úplně všude a to tam nemám ani rámce) - a reklama nikde!
PS: nepotřebuju rady typu nefušuj do toho když do toho nevidíš a podobně
Nevím jak Vám ale mě už to jede!
Jestli to zařídili admini tak jim děkuju!
Jestli se to zařídilo tim jak jsem bláznivě nahrával a mazal a měnil nastavení tak to nechápu ale děkuju všem co mi to poradili!
ja mam zase jiny problem.. me se zobrazuji reklamy 2.. a nemuzu tu jednu v textu vubec nijak vymazat.. vymazu ji ze zdrojaku..nahraju stranku a je to tam znovu.. uz z toho fakt nemuzu..pls poradte.. http://stoklasek.wz.cz
</body>
<!--WZ-REKLAMA-1.0-->,
když smažeš to,co je za koncem tagu body, tak ji tam robot vloží znovu?
a každopádně si kód reklamy schovej, co kdyby si to WZ zase rozmyslel
jo..smazu cely zdrojak reklamy a vlozi se tam znovu..
tak nastav v nastavení vkládání reklamy vkládání na stránku nahoru, zadej jméno reklama.html, udělej prázdný soubor reklama.html, nahraj ho do kořenového adresáře webu. Vypadá to, že všechny stránky jsou index.php + nějaký parametr - tak do indexu pomocí include vlož soubor, ve kterém bude zdrojový kód reklamy
dik za napad... jen mi nejde do hlavy proc je to jen na tehle uvodni strance..ostatni sou vporadku..
tak napad s include nefunguje.. zobrazuje se reklama porad i na ostatnich strankach ktere jsou jako parametr k indexu.. zajimave je..ze kdyz si stahnu stranky zpatky do komplu tak tam ta reklama neni.. normalne kdyz se mi tam zobrazi na webu a stahnu si to, tak ve zdrojaku je cela ta reklama napsana.. ted ale po pridani include ne.. nechapu.. HEEELLLLPPPPP
tak zpet.. nemam dve reklamy na jedny strance ale TRI..grrrrr
ten for je v tom, že nastavíš aby se reklama vkládala do reklama.html a do indexu to vložíš ručně (include) - tj. vyřadíš index z vkládací hry, která děla WZ problémy
nejak nechapu..takze to ve zdrojaku indexu bude vypadat jak? bude tam <?php
include "reklama.htm";
?> nebo to musi byt jinak?
back: přesně tak. V nastavení dáš, že chceš reklamu jen nahoře (tím zabezpečíš, že se nebude vkládat na všechny stránky) a jako cestu k rámu nastavíš právě reklama.htm (název dle tvé libosti). Soubor reklama.htm nahrej na server jako prázdný, robot by do něj měl vložit tu reklamu v domnění, že jde o úvodní stránku tvé prezentace, a že na ní má být nahoře reklama (a jinde ne). No a tuhle stránku reklama.htm naincluduješ (tak jak jsi napsal) tam, kde má reklama být. Jestli ve výsledku budeš mít jednu na úvodní stránce nahoře, nebo bude reklama na všech stránkách dole, není podstatné, ale jedním z těchto způsobů to být musí. Nevadí, když to ve výsledku bude jinak, než máš v nastavení, důležité je, aby to odpovídalo podmínkám, tj. aby to bylo jedním z těchto dvou způsobů.
Jinak samozřejmě při změně nastavení vkládání reklamy je potřeba všechny stránky, na kterých reklama je a nemá být, nebo není a být má, znovu nahrát (bez kódu reklamy) na server, aby robot mohl reklamu znova vložit podle nového nastavení.
uz chapu.. zatim diky.. hned to vyzkousim.. :-)