Responzivní reklama

Dobrý den,
neuvažujete udělat responzivní bannerovou reklamu? Ta současná (width:468px; height:60px;) roztahuje stránku na mobilech.
Děkuji za odpověď.
Než jsem mel placenou verzi bez reklamy, resival jsem to takto
<div style="overflow:auto;">
<!--WZ-REKLAMA-1.0-->
</div>
Díky House! Přesně tohle vyřešilo problém se zobrazováním MODAL obrázků. Díky roztažení zobrazení reklamou vůbec nefungovalo počítání velikosti zobrazení. Teď je vše O.K. Jak reklama WZ, tak i moje fotky... :-)
pro House: Mě ta reklama zase roztahuje na mobilu navigační menu.
Kam přesně jsi vložil to stylování?
Jo už mi to běhá, dával jsem to špatně.
Paráda díky.
Kam se má vložit to stylování? Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, kód vložte do místa HTML kódu kde chcete aby se reklama zobrazovala.
Dobry den, tomu nerozumim, nejaky priklad yb nebyl?
<div class="VASESTYLOVANI"><!--WZ-REKLAMA-1.0--></div>
Zdravím. Tento způsob platí pro bannerovou reklamu, že? Protože já bych potřeboval vyřešit textový reklamní proužek. Aby se text zobrazil celý i na menších displejích a nebyl oseknutý. Díky.
Dobrý den, tento způsob již neplatí. Reklama je umisťována automaticky interním algoritmem. Její umístění a velikost nejde měnit.
Tak to jsem měl tedy dlouhodobě proužkovou dávno nepodporovanou reklamu? Nu dobrá, tak jste mi to asi přepli, protože až teď mám dole banner, ale při zobrazení na mobilu se objeví dole i černý proužek s reklamou a nad ním vpravo nahoře nápisem "zavři". To je současný reklamní systém? Na mobilu dokonce dvojí reklama? Třeba jo, ale jestli to mám jen špatně nastavené a pro splnění podmínek by vystačila by reklama jedna..., tak bych radši jen jednu... :)
Dobrý den, náš programátor již byl informován o nekorektním zobrazováním reklamy na mobilních zařízeních. Zavírací reklama je aktuálně v testovacím režimu (obsahuje jen naše logo), po jejím zavření se již v daném prohlížeči po nějakou dobu nezobrazí.
Tak to nevím, jestli se bavíme o tom samém, protože zavírací reklamní zavírací sdělení, které se mi zobrazuje, je prostě reklama na různé produkty (ne není to banner). A zobrazí se znovu při načtení další podstránky nebo při opakovaném načtení té samé stránky. Není mi tedy zřejmé, jak je celá koncepce bannerové a této nové reklamy postavena, jestli mají mít zadarmoví uživatelé povinně obě dvě, nebo si můžou naformátovat css stylem, že se jim banner nebude zobrazovat při nižším rozlišení, aby banner nepřetékal a navíc se nebil s novou zavírací reklamou.
Dobrý den, můžete prosím zaslat printscreen dané reklamy? Například přes ctrlv.cz jelikož teď jsi nejsem jistý jestli se bavíme o stejné reklamě. Na vaši stránce aktuálně eviduji jedinou reklamu v patičce od etargetu u které není možnost zavření.
Tak navštivte mé stránky přes mobil. Printscreen: http://chrz.wz.cz/ps.png