Chci od vás slyšet pořádný názory. Ty stránky dělám pro vás tak kritikou nešetřete Dík.
obsah: tagy font ve mě vzbuzují alergickou reakci, a pokud někdo někomu radí, aby je používal, tak i infarkt. Takže dále obsah nehodnotím, tohle bylo hned asi na druhým odkazu, dál nejdu. Jinak osobně považuji za naprosto zbytečné zobrazování datumu, času, svátku, dne v týdnu a odkazy na přidání do oblíbených a nastavení domovské stránky (nehledě na to že ve FF ani nefungují).
(A mimochodem, ještě k obsahu - doména první úrovně je .cz, doména druhé úrovně je server.cz, doména třetí úrovně je web.server.cz atd.)
design: ani špatný ani dobrý, na můj vkus takový šablonovitý, bez nápadu, bez jiskry. Text je - zvlášť uprostřed - moc nalepený na okraje.
kód:
- chybí DOCTYPE
- toho javascriptu je tam snad až příliš
- malinko jsi se odvážil použít CSS, ale jinak formátuješ v HTML, nevím jak kdo, ale já to považuju za přežitek
- script imho patří do head, nikoli do body
- tabulkový layout je další přežitek, ačkoli proč ne...
- daleko horší než formátovat v html je formátovat pomocí mnoha
závěr - budiž, byly tady daleko horší; vzhledem k nadpisu threadu ale soudím, že máš o svém webu poměrně vysoké mínění (promiň, nechci se tě nijak dotknout), tak z takového pohledu to zase nijak dobrý není...
taky ten červený nápis vyniká z celé stránky nejvíce
a to menu je taky celkem bludiště.....
zbytečný hover u nadpisu mě celkem vyděsil
no a jinak 100% souhlas s dis
nechce se mi to číst co tu psali ale nejde vubec najet na menu než jsem třeba na služby/ankety než se mi podařilo najet na ankety tak jsem toho nechal vubec to nejde
Taky se mně to nějak nechce načíst.
The requested URL /anketa_0.php was not found on this server.
Pokud to je nejaka IEovina, tak bohuzel, muj linux IE nevede;)
Design delany hodne tabulkama? Neslo by to nejak lip pomoci Css?
bily odkaz na svetle modre skoro nevidim... Ale pomaha to oznacit...
Ale dneska je name skoro kazdy zly, tak mi to tak nevadi...
ad tvoje rady:
domena prvni urovne neni xxx.cz ale to cz, druhe je to xx a tak dal. Jinymi slovy:
domena5urovne.domena4urovne.domena3urovne.domena2urovne.domena1urovne
to co je za lomitkem je adresar.
- v poznamkovem bloku tvori jenom par silencu/nadsencu (v dobrem i spatnem slova smyslu), rozumni lidi pouziji aspon neco, co jim rekne, ze maji neuzavreny tag. Videl jsem moc hezky udelany web ve FrontPage. Zas tak moc nezalezi, v cem to delas - tohle je na delsi polemiku.
..jeste si neodpustim citat z tvych stranek:
"Nebudu vám vysvětlovat co to je html, protože to sám pořádně nevím. "
Zalozim si stranku: "kterak se chovat ve vesmiru v beztiznem stavu, kdyz k vam leti meteorit rychlosti 14 km/s"
taky o tom vim prd, informace budou stejne uzitecne....
Ale vytrvej, casem se to zlepsi, nenech se odradit mymi sarkastickymi poznamkami, jsi na dobre ceste... ;-)
Marek z Markova: ... nenechám... A co je to ten sarkasmus? :-)
Jen bych dodal, že webzdarma si asi "reklamu na všech stránkách dole" představuje trochu jinak :-))