Už několik měsíců trvá stav neustálého přetížení, ftp spojení padá, zasekává se při přenosu souborů up, atd.
K čemu je taková služba dobrá? Na nic a na hovno!
Btw. zajímavé je, že nejčastěji dojde k zatuhnutí spojení při uploadu .doc souborů, jinak to i vcelku běhá.
už několik měsíců trvá stav neustálého celkem dobrého poskytování bezplatného hostingu pro několik mých webů. Jsou na různých serverech (wz, webz, aktualne-xf), průběžně aktualizovány, většinou včetně sql.
Sem tam spadne FTP, sem tam se připojí až na druhý pokus. Většinou ale bez nějakých stresů dokážu na web dát to, co potřebuju.
Reklama se mi vždycky vloží kam má.
Nikdy mi "bezdůvodně" nebo bez upozornění nezrušili web.
Započítává se mi počet zobrazených bannerů.
Moje stránky jsou v katalogu.
(to už jsou reakce na desítky jiných threadů)
Mám pocit, že počet nespokojenců a spokojenců je výrazně ve prospěch spokojenců, jenže ti sem nepíšou. Tak aspoň já.
A ještě okřídlené - komu se tu nelíbí, ať jde jinam. Konstruktivní dotazy a připomínky jsou jistě vítány, ale thread s tímto názvem je skutečně výmluvný, co do pisatele. Upřímně: sbohem!
Přidávám se k dis, ať je vidět, že těch spokojených je víc ;-)
FTP mi funguje bez problému, jen sem tam se připojuju nadvakrát, ale to není problém, souborz se přenášejí v pohodě. Reklama se mi vkládá v pohodě. V katalogu jsem, i bannery se mi počítají. Jeden web mi zrušili, ale dali mi vědět mejlem, že se mi nezobrazuje reklama (rušila jsem ho schválně). Stránky se mi všude načítají bez problémů a rychle.
Imho je poměr nespokojených ku spokojeným velmi malý vyhledem k počtu hostovaných webů. A kdo není spokojen, ať jde jinam (nic ve zlym).
Tak jak říká Thalia. Uvědomte si, že jste (jsme) na freehostingu. Nelíbí se Vám to? Jděte odsud pryč!
z tohoto malého vzorku spokojenců usuzuji, že navíc zřejmě nemalou část nespokojenců tvoří ti, kteří si za své problémy můžou sami a svalují je na WZ (teď opravdu nemyslím nikoho a nic konkrétního)...
Ja jsem spokojen, a FTP funguje OK a nikdy jsem snim nemel problemy
I já jsem spokojen, MAXIMÁLNĚ!
A i když dojde k nějakému výpadku, nebo k jiné chybě, beru to s nadhledem. Proč? Protože je to jednou za uherák!
Kdo je přesto nespokojen s wz, ať si zaplatí doménu (cz 1000,-kč, com -biz-info apod. 500 kč/ k tomu hosting a píše tyhle nesmysly na fóra placených hostingových serverů!
Sbohem!
Dávám Vám za pravdu, je to freehosting a pokud Vám to běhá bez problémů, tak je možná pes zakopán někde jinde. Těžko říct. V každém případě sem podlehl emocím a "pustil si hubu na špacír", zacož se všem omlouvám.
Nicméně rady typu "kup" si doménu, nebo jdi jinam neberu. Provozuji odborně zaměřený web s relativně velkou návštěvností, dělám to zdarma pro jiné, za což platit nehodlám (doménu).
Já si taky nestěžuju. Nedávno jsem na web posílal 3 videa (2-5 Mb) a v poho.
A proč to teda delas weby kdyz je v budoucnu nedas na vlastni domenu? )
Tvorba www je prace, tak jako zamestnany, takze by ti to melo pozdeji vydelavat. (z reklam,....)
A jestli nemas alespon na domenu .com - 300Kč + webhosting 1000mb,.. - 95Kč/měsíčně. Ročně ti to vyjde na 1 440Kč.
No a jak tak koukam tak ty tvoje stranecky stojej taky za hov..