Pomoc

Po vložení počítadla před měsícem přestaly jít reklamy - bannery a nevím jak docílit toho je mít zpátky. Měsíc vtahu jde o život. Děkuji
Hodně štěstí - měl jsem stejný problém, potom jsem ale odškrtal nějaký scripty a banner se tak nějak vrátil.
Promiň co to jsou scripty a co s tím kde to najdu?
při zápisu značky pro vložení reklamy musí být použita pro komentář - bez znakových entit, tj. např. takto:<!--WZ-REKLAMA-1.0-->.
Html soubor, který má 933kB - to je vtip?
Toto <!--WZ-REKLAMA-1.0--> jsem tam vložil, ale reklama nenaskočila. Moc to nechápu, můžeš poradit podrobněji co s tím. naskočí ta reklama ihned nebo to určitou dobu trvá. Pomohl by mi podrobnější postup, aby to fingovalo, srozumitelnější, tomu moc nerozumím, díky...
nevložil jsi tam <!--WZ-REKLAMA-1.0--> ale &+lt+;+!--WZ-REKLAMA-1.0--+&+gt; -vlož tam toto: <!--WZ-REKLAMA-1.0-->
pokračování: pokud robot na vkládání reklamy funguje tak se reklama vloží ihned po nahrání upraveného souboru na web a jeho zobrazení v prohlížeči
Tak teď už opravdu nevím, kolik bije. Vkládá se to tam v pracovní verzi přes fragment ( to pak je ale html) nebo jinak? Po vložení se to musí přetáhnout na internet? Snad se ptám dost česky? díky....
<!--WZ-REKLAMA-1.0-->
tohleto označíš myší, překopíruješ do schránky a vložíš do zdrojového kódu stránky tam, kde má být reklama,uložíš a nahraješ na web.Jestli tam ty entity vkládá Publisher tak bude asi potřeba to tam vložit třeba pomocí Poznámkového bloku.
Máš nastavené, že se má reklama vkládat do index.htm? Už to tam bylo jednou správně, teď je tam zase zápis pomocí entit
Díky za pomoc. Jen teď nevím jestli to je dobře nebo špatně, už jsme toho vyzkoušeli tolik že nevím co je správně a co dobře. Tak prosím tě pokračuj v našem zaškolení už na to dumáme s manželkou spolu. Díky
když začneme od zobrazení stránky (index.htm) tak na místě, kde by měl být reklamní banner je vypsaná značka pro vkládání reklamy.Značka pro vkládání reklamy je konstruována aby nebyla součástí zobrazovaného kódu.Toho je docíleno tím, že je "obalena znakem pro komentář.V vém kódu je značka pro komentář zapsána pomocí znakové entity a to způsobuje, že je vypsaná na obrazovce - použití entity způsobí, že to už není značka pro komentář.Při vkládání reklamy ze strany webzdarma program, který reklamu vkládá nenajde značku v tom stavu, který hledá.

Je něco nejasné?
Vím že vypadám jako úplný tupec, ale ještě jednou a pomalu a česky!
Na úvodní stranu jsem zkopíroval <!--WZ-REKLAMA-1.0-->
tak jak to vidíš(v Pubischeru na úvodní stránku). Celé jsem to pomocí totalComanderu poslal na web. Tak prosím tě napiš jak na to, to co tam mám teď je tedy špatně?
Špatně je to, že ve zdrojovém kódu stránky je toto:
&+lt+;+!--WZ-REKLAMA-1.0--+&+gt+;
znak + do zápisu nepatří - pokud bych zapsal entitu správně, tak se na obrazovce zobrazí < a >.
Pokud je to práce Publisheru - neznám Publisher - je potřeba vložit značku jinak.

Soubor se značkou ve zdrojovém kódu (je to pracovní verze ?) se nahraje na server - doporučuje se FTP (tedy TotalCommander)- robot by měl do aktualizovaného souboru vložit kód reklamy.Aby toto fungovalo je potřeba mít v administraci účtu nastavené jméno souboru, do kterého se má reklamy vkládat
komunikace vázne nebo už skončila?
Ne promiň nějak se to tu neukazovalo někdo seděl na drátech! ha ha ha
Co to píšeš nám se ukazuje <!--WZ-REKLAMA-1.0-->
a tobě zase &+lt+;+!--WZ-REKLAMA-1.0--+&+gt+;
tak kde dělám chybu? Když otevřeš moje stránky tak se můžeš podívat. Zatím díky
Problém je asi Publisher.
Jestli chceš pokusím se to nastavit.Pokud ano pošli heslo k účtu na info@jk.unas.cz
Tak jsem ti to poslal meilem
ok, ozvu se
Tak koukám že ti to vyšlo, díky jak poznám že to oni vidí a nebudou pokračovat v likvidaci. A taky jak to že to dopadlo takhle byla chzba u mě nebo u nich?
Jseš ještě? Odkud jsi? Kdybych potřeboval pomoc a byl zase na laso?
Už jsem na napsal odpověď, ale nebyl jsem přihlášen a po přihlášení se napsaný text ztratil.Tak ještě jednou.

V políčku, kde má být jméno souboru bylo zapsané jméno domény zvs-brezenecka-cv.wz.cz - možná to tam bylo i s tím http, to už si nepamatuji.
Napsal jsem tam tedy index.htm, v souboru index.htm, který jsem stáhl ze stránek jsem opravil značku a nahrál jsem to na web. Reklama se nevložila.Opakoval jsem to a zase neúspěšně.Změnil jsem jméno souboru pro vkládání reklamy na reklama.html, prázdný soubor reklama.html jsem nahrál na stránky a reklama se vložila. Zdrojový kód reklamy jsem ručně vložil do souboru index.htm a nahrál na web.Stáhni si soubor index.htm a reklama.html z webu.Další změny v souboru index dělej v tom upraveném souboru z webu.Doufám jen, že to Publisher nějak nezmrší.Soubor reklama.html obsahuje kód reklamy s identifikačními znaky, které zařazují tvé stránky do správné skupiny reklam.Pokud by někdy reklamní banner ze stránky zmizel je možné použít kód ze souboru reklama.html pro jeho obnovení.

Nyní se zobrazuje na stránce reklamní banner, v sekci info v administraci se započítávají zobrazené reklamní bannery.Vše je tedy v pořádku.Jak to oni uvidí to nevím.Podle různých reakcí se domnívám, že čas od času si administrátor nechá vypsat stránky, které za období od poslední kontroly nemají započteno žádné zobrazení banneru. Na tyto stránky zablokují přístup a pošlou varovný mejl. Pokud se nezačnou zobrazovat bannery tak stránky smažou.

Proč se reklamní banner do index.htm nevložil? Nevím.Fakt je, že proces vkládání reklamy funguje.

Zamysli se nad tím jestli program, který k vytváření stránek používáš je ten nejvhodnější.Zdrojový kód stránky blížící se 1 MB je na můj vkus pěkná obluda.

Jinak, jsem z internetu ;-)
ten zmrseny zdrojak bych tipnul na spatne nastavene kodovani jazyka...