Zdravím, cca dva měsíce jsem se na svých stránkách nepřihlásil do wordpress admin rozhraní. Dnes jsem zkusil adresu http://ggg.xf.cz/wp/wp-admin/ a píše to přesně tuto chybu: "One or more database tables are unavailable. The database may need to be repaired."
Kliknu na repaired a postupuji dle popsaných kroků. I tak ale problém přetrvává.
Zkusil jsem umístit na stránky php soubor s kódem:
<?php
$test = mysql_connect('sql2.webzdarma.cz', 'jmeno', heslo');
if (!$test) {
die('MySQL Error: ' . mysql_error());
}
echo 'Database connection is working properly!';
mysql_close($testConnection);
?>
Jmeno a heslo jsem samozřejmě nahradil svými údaji a výsledek: Database connection is working properly!
Nevíte někdo, kde je problém?
Dle chybové hlášky vám chybí nějaké tabulky v MySQL databázi, wordpress nepoužívám, moc vám neporadím
(One or more database tables are unavailable. The database may need to be repaired. = Jedna nebo více databázových tabulek je nedostupná. Databáze možná potřebuje opravit.)
V databáze vám chýbajú údaje pre správny chod wordpressu. Napríklad tabuľka wp_options obsahuje len 13 záznamov, bežne ich obsahuje niekoľko desiatok až stovák. Napíšte na podpora@webzdarma.cz a požiadajte o obnovu obsahu databázy zo dňa keď stránka korektne fungovala. Ak bude záloha dostupná, bude obnova vykonaná.