Nefunguje připojení z PHP k MySQL

Zdravím, když se pokouším připojit k databázi přes PHP ( $pripojeni = new mysqli( $jmenoServeru, $uzivatel, $heslo, $jmenoDatabaze ); ), vyhodí mi to chybovou hlášku:
mysqlnd cannot connect to MySQL 4.1+ using the old insecure authentication. Please use an administration tool to reset your password with the command SET PASSWORD = PASSWORD('your_existing_password'). This will store a new, and more secure, hash value in mysql.user. If this user is used in other scripts executed by PHP 5.2 or earlier you might need to remove the old-passwords flag from your my.cnf file
Heslo jsem už zkoušel resetovat a nic. Verzí PHP to též není (zde je PHP 5.6).
Děkuji za pomoc.
Omlouvám se.
Chyba celou dobu byla ve špatném jménu serveru.
dobrý deň mam problémy s php a databázy píše mi že je chyba (Warning: mysqli_connect(): (HY000/1045): Access denied for user 'admin'@'venuse.srv.wz.cz' (using password: YES) in /3w/wz.sk/n/numplay/server.php on line 11)
a nevim jak to mam opraviť. Ďakujem za každú pomoc.
Dobrý den, do vašich skriptů je potřeba vložit správné přihlašovací udaje včetně správného serveru. Naleznete ve správě účtu v části databázy mysql.
Ďakujem. ale stále my nejde login ani register(register ma zapísať čo použivatel vypíše do formuláru do databázy ale nič tam nieje/a login ma po prihlásený použivateľa hodiť na hlavnú stránku(index.html)) prosím poradte my alebo my napíšte kde mam chybu v subore.