Pořád se mi do počítače dostávají z webzdarma viry nebo co, však mně to furt po přihlášení píše, že je to nezabezpečené a informace se mohou dostat tam kde nepotřebují. Třeba jednou mi potom se nikde na stránkách nechtěly otevřít žádné obrázky a celé se mně to takto zblblo. A teď nemůžua ani upravovat soubory, pořád se mně nechce otevřít okno.
(moje stránka - ještě nedokončená: http://moje-videa.wz.cz)
a nebude spiz chyba na tve strane? kdyz jedinej komu to haluzi ses ty...
co takhle se kouknout do nasteveni prohlizece, antiviru a firewallu nez zacnes s takovymy nazory?
takhle na dalku ti asi moc neporadime, spis se obrat na nekoho z tveho okoli, kdo tomu vic rozumi (a muze si k tvemu pocitaci na chvili sednout a eventualne ti vysvetlit, proc se tam objevujou ty hlasky o zabezpeceni).
Píše mi to:
Budete přesměrováni na nezabezpečené připojení.
Informace, které odesíláte aktuálnímu serveru, mohou být přeneseny k nezabezpečenému serveru. Chcete pokračovat?
hm.. to zobrazuje tolikrat jenom IE .. mozilla to hodi jenom jednou .. jestli te to hodne trapi, stahni si jinej prohlizec nebo zmen nastaveni zabezpeceni v IE.
<HTML>To co ti to pise rozhodne neznamena ze se ti do PC dostavaji nejake viry :)
Navic to co pises ze se stava pote.. s WZ absolutne nesouvisi</HTML>
Hlaseni o nezabezpecenem pripojeni se objevuje z nasledujiciho duvodu. Pro prenos internetovych stranek se standardne pouziva protokol HTTP. Existuje vsak jeste jedna varianta: HTTPS, ktera zabezpecuje, ze prenos informaci mezi tvym pocitacem a serverem je sifrovany(napr. kvuli prenosu hesla pri prihlasovani, cisla kreditni karty pri placeni v internetovem obchode atd.). Tudiz je to jakesi zabezpeceni "navic". Pro normalni,nediskretni komunikaci neni potreba. Pokud nejaka stranka pouziva toto sifrovane spojeni a dalsi uz ne, objevi se hlaseni, ktere jsi napsala a ktere te pouze upozorni na to, ze prenos jiz neni nadale sifrovany. V tom upozorneni je zaskrtavaci policko "Priste nezobrazovat" nebo podobne - kdyz ho zaskrtnes a zmacknes OK, uz tuto hlasku neuvidis.
Už dobré, někdo mně radil, ať si nainstaluju Ad-adware a firewall a už v pohodě.