Zdravim
nechal jsem si vyhledat slovo Reklama a procetl kupu otazek a odpovedi, vyzkousel jsem nejake ty figle, ale jaksi se mi nedari.
V Sobotu, jsem zkusmo zkusil prehodit zobrazeni baneru z horniho na spodni. Zmena se projevila az v nedeli, ale nelibilo se mi to, tak jsem to hned v nedeli zase zmenil na horni.
Mezitim spadla domena wz po najeti se mi banery zobrazuji tri :-(
Na hlavni strance jeden nahore, jeden pod menu a jeden pod textem na ostatnich strankach jeden pod menu.
Myslel jsem ze se to case zase nejak utrepe, ale uz je to vice nez 24 hod a porad nic. Zkusil jsem nahrat stranky znovu na server, ale zadna zmena.
Nastaveni jsem uz kontroloval a je to nahore.
Nevite co s tim?
Premek
njn.. smaz vsechny reklamy co tam sou (vloz tam znacku pro reklamu) a nahraj to znova.. a pude to tak jak ma .. asi
nevidim ti poriadne do skriptu a preto toto nemusi byt spravne riesenie, ale aj ja som mal podobne problemy, takze:
1. zmena reklamy sa prejavi az ked: zmenis parametre na webzdarma a potom! uploadujes vsetky subory
2. ak mas nastavene vkladanie reklamy na vsetky stranky (to je jedno ci hore, alebo dole) tak: ak pouzivas framy, alebo vkladanie cez include (alebo akýkoľvek iný spôsob vkladania celých stránok), tak sa ti v každom takomto vloženom súbore zobrazí reklama. podla toho, co som videl na tovjej stranke, mas tam 3 framy, alebo 2x include
3. moze to byt tym, ze si si sam chtiac, alebo nechtiac vlozil kod do svojho kodu. ak ano, zmaz ho a stranky uploadni. pokial viem, tak webzdarma pocas uploadu suborov pridava reklamu podla tebou nastavenych parametrov v nastaveniach.
dufam, ze aspon nieco z toho pomohlo
Chlapci, diky moc za odpovedi.
Uz jsem mel pro vas napsanou dlooohou odpoved, ale potom jsem jeste zkusil
zkontrolovat par veci.
A prisel jsem na to ! :-) :-) :-)
Nacitam totiz menu a zpravy pomoci include a az ted jsem si vsimnul, ze se mi pri zmena nastaveni stranek ulozila reklama i do techto scriptu, tak sjem tam ty reklamy vymazal, smazal na servru a z meho PC znovu nahral a uz to slape jak ma.
Diky moc za nakopnuti
Premek