Jak mám vyhledávat?

Mám dotaz ohledně vyhledávání. Pokud chci aby mi vyhledávač Seznam nebo jiný vyhledal požadované téma z webzdarma musím zadávat atribut filetype: s hodnotou wz nebo webzdarma, co ale stránky, které mají doménu vyššího řádu. Jak v nich mohu vyhledávat? To není ale jen otázkou webzdarma, ale je i víc služeb poskytujících webhosting. Webzdarma poskytuje alespoň katalog, ale ostatní třeba webnode takový katalog nemá, jak mohu prohlížet informace na internetu od ostatních uživatelů a jejich osobní stránky přes vyhledávač. Dá se to někde nastavit a přepínat? Vyhledávače mi poskytují/valy jen spíše oficiální výsledky třeba škol vysokých nebo základních, stránky uživatelů většinou úplně chybí, po pár výsledcích se výsledky většinou opakuji nebo se odlišují od zadání. Není tak vždy ale občas jo.
Dobrý den, záleží na daných tvůrcích stránek jestli je zavedli do vyhledávání daných vyhledávačů a nastavili slova a fráze do zdrojového kódu nebno nikoliv.
Myslel jsem samozřejmě inurl: ne filetype:
To jaké výsledky dá vyhledávač spíš záleží na něm než na tom co si do stránky napíše tvůrce. Vyhledávače mnohdy spíš prohledavaji celé stránky nebo i dokumenty. No myslel jsem jestli to nejde někde přepnout. Jsem a myslím nejen já o některé pěkné stránky tímto ochuzeni.
Dobrý den, doporučuji si nastudovat jak vyhledávače fungují a dle čeho zobrazují výsledky v jejích vyhledávání. Tyto může vlastník stránky přizpůsobit jeho požadavkům. Pokud je v html kódu nezvolí, tak jej vyhledávače zobrazují náhodně dle daného obsahu.