Proč nezvětšit na 100 MB z 50 MB

Mám jen takový dotaz na administrátory.....Jen bych se chtěl zeptat,jestli se bude v brzké době zvyšovat prostor pro web např. na 100 MB z danných 50..?Bylo by to opravdu lepší....Chápu,že to nebude asi jen tak,moc se v tom nevyznám,tak čekám na kladnou odpověď s podrobnějšími informacemi...Předem díky OptymYstic :-)
Nejsem administrátor, ale stejně si dovolím reagovat.

1. Je to hosting zadarmo se snad nejlepšími službami (mimo velikosti diskového prostoru) z free hostingů co znám. Nemůžeš chtít všechno.

2. 50 MB je naprosto dostačující (s velkou rezervou) pro jakýkoliv web, který se hodí na freehosting. To znamená, že pokud máš nějaký obrovský web se spoustou stránek atd, tak ho asi těžko budeš mít na freehostingu který pochopitelně je pomalejší než placené hostingy.
jediný co se tady nedá provozovat sou galerie, protože tam datový objem prostě shodit nejde... Ale 50 mb stačí i na velký portály
jj, souhlas. prave kvuli galerii jsem si musel koupit vlastni domenu.
Mně osobně nejvíc vadí maximum sql 5MB. To asi za chvliku naplním a budu muset promazat fórum... :(
jen bych reagoval ze znam minimalne tri poskytovatele freehostingu co davaji 100-150MB prostoru na disku takze staci jen umet hledat :)