PHP volně ke stažení?!

Mám následující problém: na stránkách http://v99.borec.cz se teď (nejspíš ode dneška) stává, že kód PHP neprojede přes program PHP a k uživateli se odesílá zdrojový kód jako application/x-httpd-php. Nevíte někdo co s tím?
<HTML>to by me zajimalo, slo by udelat screenshot (jpeg rozumne velikosti, nikoliv bmp, nikoliv ms word) a poslat na podpora@webzdarma.cz?</HTML>
Nj povedlo se mi uložit soubor onas.php z tvýho webu. Ale nedělá mi to jen u tvého, např. už od včerejška se nemůžu dostat na http://jary.borec.cz/html/access02.php, access02.php se mi neustále nabízí k otevření nebo uložení, viz http://psb.wz.cz/php.jpg.
taky uz sem na to narazil : firstpage.wz.cz/php.gif ...
http://elitnitrida.unas.cz/error.jpg
jo.. je tomu tak.
zajimavy ze se vzdycky stahujou jen jedny a ty samy stranky. napr na strance v99.borec.cz se mi podarilo sosnout onas.php a who_online.php
ano, hlasim stejnou chybu, aktualne teda ne, ale vcera vecer se po kliknuti na "comments" v blogu misto otevreni stranky objevila nabidka na ulozeni souboru blog.php, pres ktery bylo videt komplet PHP zdrojak stranky. Jesli jeste jednou spatrim tak udelam screenshot ...
no i kdyz k cemu screenshot, to samy co just_paja ;)
teda.. vobčas se mi to stane i na lide.cz .. ;) .. ale jenom html :/
Ze by nejaky novy VIR v siti? Snad ne...!
No tak teď jsem chtěl jít na svoje stránky a nejsem schopen se na ně dostat, protože je mám skoro celé v php, no a jediné co jde dělat tak je stahnou soubor se zdrojovým kódem. Tak bych rád věděl jestli se jedná o něco vážného nebo jenom o dočasný výpadek způsobený nedělní pádem serveru. Docela mě začíná Webzdarma poslední dobou štvát, ikdyž se jedná o free hosting, tak i přesto mě to štve. Tak pls udělejte s tím něco nebo, aspoň zdělte nějaké bližší informace. (viz nedělní výpadek, tak moc informací nebylo cca 5 zpráv)
Děje se s tím něco? Mám na stránkách phpBB forum a je to dost špatné (zdá se, že ve FF je to o dost horší než v IE, ale problém se vyskytuje u obou prohlížečů). Na druhou stranu je na stránkách také jiné PHP aplikace (eqDKP) a tam jsem tento problém nezaznamenal.
No ještě že už tu nehostuju. Ony v php souborech bývají uložena hesla k databázi a podobně ...
no, zacina to byt zajimave. Asi bude nejlepsi citliva data (loginy apod.) davat do specialnich adresaru, do kterych se zakaze pristup pres http pomoci .htaccess a tyhle soubory pak includovat do skriptu...
Chápu, že je wz freehosting, ale přece jenom jsou jisté kriteria, která snad je možná považovat i na freehostingu (navíc jedná-li se o základní funkčnost a bezpečnost). Kdyby se jednalo o placený hosting, tak je asi na místě požadovat opravu v rámci hodin. Tady jsou to již dny a stále nic. Ani zmínka, že by se něco dělo. Nerad bych tady někomu dával lekce marketingu, ale tohle je vážně bída.
Je to divne. Na chvili to jede, a potom, zase ne.
Nedal by mi někdo heslo na ssh, abych se na to podival? :o)
Moje pokusy:
url: http://remik.unas.cz/forum.php
Firefox 1.5.0.1 ....... 1x html, zbytek php
Firefox 1.0.7, MS IE6, Opera8.52, wget, konqueror ....... x pokusu, vzdy html
Testovano vse na os Linux (Fedora Core 4)
Screenshoty jsem nedelal, taky proc :)
--------------------------------------------------------------------
zaver, me to blbne jenom v Firefoxu 1.5 na urcitych strankach.
--------------------------------------------------------------------
Prosim, vyzkousejte to taky v ryznych prohlizecich, at se admini maji ceho chytit.
Prosim, admini, vyreste to :)
A teď to pro změnu v Firefoxu 1.5 jenom html. Zajimavá chyba...
opera 9.00.8238(win32) je zda se vsechno vporadku
To nemůže přeci záležet na prohlížeči, co tedy melete za kraviny? Chyba musí být na straně serveru, prohlížeč POUZE odešle požadavek na konkrétní stránku, SERVER jej zpracuje a prohlížeč obdrží výsledek. Takže ačkoliv nerad, tady se musím FF 1.5 zastat. Jinak zkoušel jsem asi 20krát reload svých stránek, ani jednou jsem z toho nevytřískal zdroják.

A jen tak mimochodem - kdo si dává pozor, tak se k databázi připojuje v inkludovaném souboru, který je v .htaccessem chráněném adresáři.
Kraviny, tak jak vysvětlíte, že na tuto chybu jsem narazil v jednom čase jenom v JEDNOM prohlížeči. Potom mě napadlo, jestli na to ještě nemá vliv zatížení serveru. Dále objevilo se tu pár screenschotů, na všech je Firefox. O Firefoxu je zmíňka i v jiném vláknu.
Vždy pozoruji tentýž jev. Stránka se zobrazí normálně, a najednou server začne vracet php. O těchto technologiích vím celkem dost. Prohlížeč kromě POUZE požadavku posílá TAKY další, upřesňující hlavičky. Ještě bych chtěl vyzkoušet telnet a různé hlavičky. Možná je to souhra náhod. Hodilo by se ještě evidovat časy.
mk: ses si jistej, co vsechno posila? posila akorat uer agent apod, ale zadny veci, jako ze ten soubor chce stahnout.. to posila server.. zeby spadnul PHP parser a nastal nejaky bug v PHP?
Pravdouje, že tento problém se vyskytuje převážně jen u FF 1.5, takže tam nějaká souvislost asi bude. Na druhou stranu musím říct, že sem již zaregistroval vyjmečně tuto chybu i u IE! Jisté je také to, že tento problém je potřeba vyřešit na serveru. (Jestli to ale způsobuje přetíženost serveru, tak se asi nápravy nedočkám.)
Na FF 1.5 to může vypadat jenom z toho důvodu, že tady každej, kdo chce vypadat kewl, používá FF. Takže kdybyste používali primárně jiný prohlížeč, zmínili byste tento ;) Ale FireFoxem to opravdu není.
Jenom jsem napsal, co jsem pozoroval. Schválně, co to bode dělat večer. Firefox používám, protože mi vyhovuje. Kdybych používal Kde, pak bych určitě používal Konqueror... :)
Zde je, co posílá můj firefox:
GET / HTTP/1.1
Host: nb:9000
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.8.0.1) Gecko/20060124 Firefox/1.5.0.1
Accept: text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=0.8,image/png,*/*;q=0.5
Accept-Language: en-us,en;q=0.5
Accept-Encoding: gzip,deflate
Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
Keep-Alive: 300
Connection: keep-alive
Cookie: PHPSESSID=manv5cfi96vldhuvi9lus9dsc1

PS: Vím, že to je chyba na serveru, jen píšu moje pozorování. Večer vyzkouším telnet :)