reklama

Dal som ze reklamu dole a na uvodnej stranke je hore a na ostatnych dole..ako sa to da vyriesit ?
Po změně nastavení reklamy musíš znovu uploadovat všechny postižené soubory.
Nastavila jsem si reklamu dole, uploadovala jsem znovu index.php, a teď mám reklamu jak nahoře, tak i dole. Jak se té nahoře zbavím? Je něco, co se musí v indexu smazat?
Ještě jsem zapomněla, ta moje stránka je na <a href="http://kdu-liskovec.kvalitne.cz">http://kdu-liskovec.kvalitne.cz</a>.
2Magda: nejprve si kód reklamy zkopíruj a pak někam ulož jako zálohu. Pak obě reklamy smaž a nahraj na web index bez reklam. Měla by se vložit sama dolů. Pokud ale používáš na stránkách funkci include, doporučuju spíš nastavit Nahoře a kouknout na http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?13.
Díky za ochotu poradit. Chápu, kde má být kód reklamy i jak vypadá :-), ale funkce include mi nic neříká, takže ani z otázky č. 13 nejsem o moc víc moudřejší. Nevím, jestli moje stránky toto používají a jak bych to mohla ručně upravit už vůbec ne. Mám nainstalovaný Drupal.
reklama je vložena mimo html kód stránky, tedy horní i dolní je špatně.Protože Drupal generuje stránky na základě nějaké šablony je potřeba tuto šablonu upravit a přidat tam zdrojový kód reklamy, buď pomocí include nebo do šablony zapsat html kód reklamy přímo.Potom je nutné vyřadit robota na vkládání reklamy ze hry.To se udělá tak, že se mu nastaví aby vkládal reklamní kód do nějakého souboru (např. reklama.html).Z tohoto souboru se pak bude vkládat pomocí include a nebo tam bude jen ležet, pokud se zapíše kód reklamy přímo.Vzhledem k tomu, co bylo uvedeno výše je zásadní problém najít šablonu, mohla by být v adresáři themes
koukám, že reklama zmizela
když už je kód reklamy v reklama.html tak by to chtělo najít tu šablonu a před </body> vložit <?php include('reklama.html'); ?>