Webzdarma zvládnete to sami

• Hosting
    • Tvůrce webu
    • Domény
    • Podpora
  • Přihlásit 🇨🇿 🇸🇰
  • Založit web zdarma
Založit web zdarma
  • Hosting
  • Tvůrce webu
  • Domény
  • Podpora

Přihlásit
/webzdarma.cz

Problém s CSS

Fórum podpory → Problém s CSS
Dobrý den,

Mám problém s tím, že když udělám nějakou změnu v externím css souboru, který následně znova nahraju do správce souborů, tak se mi ta změna neukáže na stránkách, ale když to css dám normálně do html kódu, tak to funguje. Nevíte proč?
28.5. 2024 · 18:05 · autor David (databazeohokejistech.borec.cz)
prevdepodobne cache prohlizece. Zkuste hard refresh prohlizece.
Podpora 4.6. 2024 · 18:06 · autor xtedy (Podpora)
← Zpět na všechna témata

Nové příspěvky

Problém s inštaláciou WooCommerce Webmail Žádost o znovu zprovoznění mého webu Moodle na free webhostingu Chyba pripojeni k ftp Prosím o obnovenie domény. Žádost o obnovení stránek vanesa.chytrak.cz Při nahrátí mé stranky se zobrazuje pouze půlka obrazovky ale lokálně funguje jak má Výpadky serverů seznam.cz Dotaz na 4 funkce, které jsem nenašel a lze-li je nějak přidat Lze na WEB ZDARMA napojit zásilkovnu? Načítání ze zahraničí Započítávání reklamy do objemu přenosu dat Problém s CSS obnovení stránek Problém s písmeny š a ž Žádost o obnovení stránky Reklama Dvoufázové přihlašování do administrace Překročení datového limitu Zdarma o 1GB Žádost o obnovení stránky aktivace Převod domény Šifrování přihlašovacích údajů při navázání FTP spojení Přestalo fungovat automatické přesměrování na index.html
Další témata
  • Hosting
  • Domény
  • Tvůrce
  • Podpora
  • Pro školy
  • Vytvořit web
  • Přihlásit
  • /webzdarma.cz
shield wz
STATUS
FTP