Validita bannerů

Dobrý den, rád bych vás poprosil, zda by bylo možné upravit styly k bannerům na validní dle w3 konsorcia. Donedávna to bylo vše ok, ovšem teď se bohužel validitou chlubit nemůžu. Děkuju
neuděláš nic.
lol :D
bohužel, opravdu s tim nic neudelas... ono se to tu totiž řeší přes Iframe

přitom by stačilo tam vložit obrázek se src="xyz.php?to_je_jedno". PHP skript xyz.php by zpracoval ty opičárny a vykreslil pomocí image FCÍ obrázek.

do validní podoby jsem si převedl i tzv. validní kód toplistu, ale tam se s tím dalo něco dělat...
hm, to by někoho ovšem muselo zajímat, že nám to vadí no :(
To jsem chtěl jemně naznačit....
PHP skripty na WZ se postupně hroutí a přestávají stačit...
Vylepšení správce souborů je otázkou jednoho dne, validita banerů otázkou dalších dvou dnů (když neumím s image FCEmi a musím otvírat manuál).

Já vim, je to "for free", ale z těch nevalidních reklam jsou platy minimálně ne nezajímavé...

A když už jsem v tom, vzpomínám na dobu, kdy jsem nemusel jako socka pořád kontrolovat diskuzní fórum (btw. viděli jste ho v nové Opeře? začíná dobrých 600px od začátku body), abych zjistil, že mi někdo odpověděl.. tehdy ještě špatně fungovali roboti. Když je někdo vylepšil, zakázalo se odesílání mailů. Když je někdo ještě vylepšil, musím se přihlašovat, abych mohl odpovědět...

tím jsem chtěl říct, že mailový formulář na webu jsem zabezpečil pomocí JPGraph antispam během 30 minut... ;-) (mimochodem, chlubit se tu nechci, ten post má jiný účel)