FTP

Mám problémy s připojením se na doménu webzdarma...... vždycky mi to vyhodí překročení timelimitu.....vždycky mi to šlo......teď se to připojuje strašně dlouho a pak se to stejně vypne ...... stává se to někomu? Tahání stránek přes správce souborů je strašně nadlouho.... :-(
Jo! Přesně toto mi to dělá taky!
Fakt? Tak v tom nejsem sám..... už sem se lekl.....co se s tim zase děje :-(
Me to taky dela
Pekne me to sere
jedem vam FTP?
porad me to pise, ze mam spatne jmeno nebo heslo, ale pres webzdarma se tam prihlasim...
jen asi dvakrat mi to napsalo prekroceni timelimitu...
Mě to taky odpojuje při nahrávání souborů
Kokám, že vy už FTP používate. Mohl by mi někdo říct adresu hostitele? Zkoušel jsem admin.wz.cz, to nešlo.
RifIN: http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?33
Chjo, stejný problém mám taky
Mě to taky dělá a na podpoře mi řekli, že mám špatný ftp server. Nedávno jsem ale udělal stránky kamarádovi a tomu se na ftp.wz.cz na jeho doménu a heslo dostanu. Asi se jim zhroutila databaze uživatelů na ftp serveru, protože přes www se tam přihlásím bez problémů. Teď tam ale není vidět seznam všech nahraných souborů.
má část databáze se nezhroutila a správné prametry pro přihlášení jsou bez ftp na začátku - http://faq.webzdarma.cz/otazka.php?33
A už mi dochází trpělivost!
Když se přihlašuju na tyto stránky
ftp: basters.wz.cz
uživatelské jméno: basters.wz.cz
heslo: xxxxxxxx
tak se tam dostanu bez problémů

Když se přihlašuju na tyto stránky
ftp:metalwarriors.wz.cz
uživatelské jméno: metalwarriors.wz.cz
heslo: xxxxxx
na tom samém počítači, tak mi total commander hlásí login inccorect. Zkoušel to i zjiného počítače a z jiného připojení k internetu a pořád stejné. Přes webovské rozhraní se tam ale dotanu. Jak to? Pořád mi chcete namluvit, že chyba není u vás?
Tak víte někdo čím to vůbec je?
>se na ftp.wz.cz na jeho doménu a heslo dostanu
tak to je prijemnensim zazrak, protoze ftp.wz.cz rozhodne neni adresa ftp serveru pro jeho domenu. leda ze by mel zaregistrovanou adresu ftp.wz.cz, coz se mu nikdy povest nemuze.

m.challs:
nevim, za celou dobu jsem tu mel asi tak tricet uctu a nikdy jsem s tim zadny problem nemel. vlastne jednou, ale to byla chyba meho ISP.