ucet neexistuje

rovo.borec.cz . Nemohu se prihlasit - pise to, ze ucet neexistuje. Heslo jsem nezapomel a pri registraci jsem svuj e-mail neuvedl - takze si stejne nemuzu nechat poslat heslo na mail (urcite ale vim, ze heslo je spravne). Kdysi mi na toto uz nekdo odpovedel, ze asi stranky porusuji nektera z pravidel. Fajn - toto ale neni zadne reseni, to co ted nastalo (asi uz pul roku). Ja se nemuzu prihlasit, takze to nemohu napravit. Ani jsem se nedozvedel pravy duvod zablokovani. Ani ty stranky nezmizely - nejsou stale smazany. Takze pokud porusuji pravidla .... TAK JE BUDOU PORUSOVAT NEUSTALE - neni zadna sila, ktera by to napravila.
Tak si založ noví účet, ne? A jestli tam máš hodně věcí tak tomáš uložený v PC a dáš to tam znova, co je na tom tak složitýho?
>> Tak si založ noví účet, ne?

look who's talking... to rika nekdo kdo nevi ani jaky stranky si zaregistroval

aspon si precti text dotazu, nez neco vypustis do sveta. ten ucet existuje, takze si ho tezko znova zalozi


rovo: imho podpora@webzdarma.cz
hh :)
Přečetl jste si někdo toto?:
"...pri registraci jsem svuj e-mail neuvedl..."
není to tak trochu blbost?, bez potvrzení mailem účet nedostaneš
Asi jsem ten ucet zalozil jeste v dobe, kdy to bez mailu slo. Klidne zkus sam.

Po zadání uživatelského jména bude na adresu zadanou při registraci zaslán odkaz na stránku, kde je možné nechat vygenerovat nové heslo.
Uživatelské jméno: rovo.borec.cz


Takové uživatelské jméno neexistuje nebo není vyplněna Vaše e-mailová adresa!
Uživatelské jméno: rovo.borec.cz
- a není to náhodou filmy-rovo.borec.cz?
ds - ale kdepak, on máš účtů už asi 20, takže nepochybně jak rovo.borec.cz tak fimly-rovo.borec.cz. Zatím to opravdu vypadá že na každou stránku svého webu zakládá novou doménu ;)
Jelikoz se jako rovo.borec.cz nemuzu prihlasit. tak jsem si zalozil filmy-rovo.borec.cz . A pokud chci past na forum, tak musim byt prihlaseny. Tak nevim, jak jinak by jste to , VY CHYTRACI , asi jinak resili. Musel jsem zalozit novy ucet, na ktery se muzu prihlasit.
proč NÁS CHYTRÁKY žádáš o pomoc?
Zadal jsem o pomoc, protoze jsem doufal, ze mi pomuzete. A ne, ze me budou odpovidat stupidove. Spis jsem doufal, ze si tohle precte nekdo z adminu WZ a odpovi mi na moji filozofickou otazku:
Pokud je na strance neco zavadneho, proc se zablokuje ucet pro pristup (a pripadnou opravu), ale ani po pul roce se tento zavadny obsah nevymaze. Myslim, ze pak takovehle zablokovani uctu je preci kontraproduktivni.
Já bych to ukončila. Rovo, poslala jsem ti řešení mejlem, snad ti to přijde.
Já se za svůj příspěvek omlouvám, byl to omyl, bylo to cíleno na Cakogoga, nikoliv na tebe (to o tom že má na každou stránku jedno konto). Bohužel mi to nějak splynulo s tebou, málo jsem se soustředil.
Tom - ok :-) .
Thalia fakt tento problem vyresila. Je proste jednicka! :-)
Nj, má víc šedý kůry mozkový :-)
jasně, jen škoda, že nám hňupům neporadila, jak na to