kritika kvuli validite xHTML 1.0 strict

Mam mensi krtiku vuci wz, doufam ze vas tim neuzim ale spis postrcim ci pripomenu, kvuli pridani banneru wz systemem nelze udelat validni stranky v xHtml 1.0 strict, vlastne ani v transitional, neslo by s tim neco udelat? vzdyt jde pouze o doplneni par lomitek dotagu img.
Ja vim ono se mi to rekne, sam delam v programatorske firme ale tak prosim prosim smutne koukam :)
Ono to tu je tak jednou za tyden...

existuje něco jako

>> (nebo <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT--> pokud by Vám vadilo, že standardní verze není validní podle XHTML Strict)

ale ještě to nikomu nikdy nešlo
Co myslíš tím že to ještě nikdy nikomu nešlo?
asi tak, ja mam tusim dvoje stranky v xhtml1.1, reklamu tam mam a je to validni... takze tak...
viz http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fmarkovo.wz.cz%2F
aha, novinka :-)
Musim se zastat "Tom (vsbcs.wz.cz)" protoze me to taky nejde kvuli ty reklame. Chyba je atributu "align="center" ". Chtelo by to jenom zapsat do externiho souboru (u vas na serveru) se styly. Je to docela vážá chyba! V dnesni dobe si myslim, ze by to meli mit vsechny servery co poskytuji hosting s reklamou.
2D.a.m.o.n: co číst trochu pečlivěji a použít pro vložení reklamy značku <!--WZ-REKLAMA-1.0-STRICT-->? (ty tam máš <!--WZ-REKLAMA-1.0-->) Pak se ti vloží kód, kde nebude align="center", ale bude tam <div style="margin-left: auto; margin-right: auto">. Jen se podívej do kódu reklamy, co má na stránkách MzM a uvidíš...
PS: a doporučuju odstranit to css pro skrytí reklamy, nebo ti taky může být web smazán, viz podmínky: "Uživateli je zakázáno provádět akce zamezující korektnímu zobrazení banneru"