<b>pro pravidelné přispěvatele WZ fora</b>

<HTML>Prosím lidi kteří odpovídají uživatelům na jejich dotazy, aby neodpovídali na offtopic dotazy v cizích threadech a neodpovídali na thread, který je v sekci už několikrát vyřešen. Všechny tyto dotazy začátečníku jsou zodpovězené v podpoře a FAQ, odkaz na neoficiální web FAQ tam nachází taky.

Pokud odpovíte na offtopic dotaz, který se smaže, vaše pracně sepsaná odpověď se automaticky stává OT taky, takže se taky maže. Přiděláváte si tím zbytečně práci.</HTML>
skaff: neznam moc moznosti phorum3, ale zkusim to. mam na mysli sepsat jeden uzamcenej thread (jako jeden prispevek), neco jako "Nez se zeptate". tam uvest tech dvacet temat, ktera se zde porad opakuji-s resenimi, ktera stale opakujeme my, u ftp napriklad napsat, at prilozi ftp log atd., a pripomenout, k cemu slouzi pole NADPIS...
donny: zapalenej novacek je vetisnou zapalenej novacek, a nejakej thread s radami jak je znamo si cist nebude ;)
Možná by stálo za to umístit na úvodní stránku fóra (kde je těch 6 diskuzních kategorií) dát výrazně nadpis "NEŽ SE ZEPTÁTE" a nejdůležitější odkazy na: FAQ, www.jakpsatweb.cz a možná ještě další, kam se velmi často v odpovědích odkazuje.
Zapálenej nováček to sice číst nebude, ale i tak to může hodně zbytečných dotazů zastavit.
A ještě jeden důležitý odkaz: http://stare.cz/otazky/ :-)
zbi - tak přesně to (skoro) nikdo číst nebude ;)
Ale i to málo se počítá! Navrhl bych to takto:

NEŽ SE ZEPTÁTE:

1. Projděte si http://faq.webzdarma.cz/
2. Spoustu informací o tvorbě stránek (HTML, PHP, Javascript) naleznete tady: http://www.jakpsatweb.cz/
3. Použijte funkci Hledat ve všech fórech. Je možné, že se na stejnou otázku již ptal někdo před vámi a hned tam naleznete i odpověď.
4. Vhodně zformulujte otázku, vyberte správnou sekci a zvolte vhodný název dotazu. Návod, jak správně psát dotazy: http://stare.cz/otazky/

Umístění na úvodní stránku fóra (kde je těch 6 diskuzních kategorií)

Pozn. v bodu 3 bych dal odkaz: http://www.webzdarma.cz/forum/search.php?f=1&globalsearch=1&date=180

Nic nefunguje na 100%, ale i část lidí, kteří zkusí najít odpověď sami a nebudou se ptát na stále ty stejné otázky, je přece úspěch.
<HTML>uzamykání + nesmrtelný thread který nejezdí dolu a je furt nahoře jako v phpBB je myslim řešení.

I když, člověk má problém, a ví že existuje fórum, tak najede na http://www.webzdarma.cz/forum/, nekouká kolem a hned zakládá thread, v nadějí, že během deseti vteřin dostane odpověd. Když se tak nestane, tak příště založí thread s názvem .....:::::POMOC::::......, HELP, PROSIM nebo podobne vypovidajici slovo a zase čeká co bude...

Ale hledat nebo číst někde nějaký návody, to dělá málokdo. To by tam muselo být 72px fontem červeně blikajícím se spoustu hejbacími gify kolem...

Snad se to vyřeší co nejdřív v nové verzi fóra a HP, <b>žejo Miro :]</a></HTML>
zbi: ono je to ve vysledku stejne jedno, zamtený začátečník se stejně zeptá i na to, co bylo 1000x zodpovezeno a nejake http://www.stare.cz/otazky/ nebo http://quinix.wz.cz/index.php?clanek=1 je uz vubec nezajima. ;)
Začátečník, který neví jak se dělá web, neví ani, jak to chodí na fóru. Prostě si pod pojmem fórum představuje to, že se zeptá a čeká až někdo odpoví. Že už tatáž otázka byla položena, ho nezajimá. A funkce hledání? Ono něco takového existuje?
Prostě zelenáči neví, jak to ve světě internetu doopravdy chodí a dělaji sami sobě bordel.
ale oni se to jednou vsichni nauci, snad:) jen to chce trpelivost tech co tento vyvoj maji za sebou...

2skaff: takze se dockame noveho fora? napis co se chysta zvedavemu spookovi :P (bo je to tajne? )
2spook: No chystá. Asi už tak 2 roky?
muhehehe. To je sice hezký jak si to idealizuješ, nicméně ty lamy co si tu zakládaj pochybný stránky jsou LÍNÝ. Znam to z diskusí na lide.cz, kde jsem relativně známej (pod jinym nickem). Pro lamu je problém použít i google
kez by lama o existenci googlu aspon vedela:)
spook: i kdyby lama o google věděla, neuměla by ho použít. ;) místo:"jak udělám stránky" by zadala "tvorba www stránek". Pak by možná bylo na světě lépe. ;)
Když se objeví offtopic příspěvek v ontopic tématu, maže se jen ten offtopic příspěvek nebo celé téma?
beazt: jsi taky lama?
Viz:
http://www.webzdarma.cz/forum/read.php?f=1&i=28598&t=28598
Do hajzlu to je takovej...
<HTML>Tom: jenom OT :) Kdyz se ontopic vyresi a premeni se ve flame tak mazu</HTML>
skaff: hele, vim, ze tohle bude asi taky trosku OT, ale... ceka se na novy forum uz tak dva roky. Predpokladam, ze se dva roky jeste cekat bude. Stacila by podpora jednoho bbcode - na zapis kodu (proporcialni pismo, odsazovani). Neslo by to nejak zaurgovat? Myslim, ze je to fakt nutnost.
donn - Teď od doby co přibyli dva moderátoři lze poznat, že tohle fórum podporu základního formátování (včetně například odrážkového seznamu) již MÁ, akorát ji mohou využít jen moderátoři. Nejsem si vědom jestli to Richard nebo Miro kdy použili, skaff a Nípal celkem často, takže je to zřejmé až nyní.
Takže umožnit to pro všechny by určitě problém nebyl. Možnost zvýraznit některé slova je někdy hodně nutná aby třeba nedošlo k nedorozumnění (teď to musím řešit pomocí velkých písmen apod.)
Mnohem více ale kontrétně tomuhle fóru chybí možnost zapsat nějaký kód.

To už ale je ohraná písnička.
<HTML>No ono jde o to ze pro nase ucty je povolene html celkove, ne jednom formatovani. Coz je teda vyhoda v tom ze muzeme formatovat text ale zase nevyhoda ze musime pracne prepisovat html kod na entity aby se nezaclenil do stranky, kdyz chceme vkladat priklad kodu nekde.

donny: urguju porad...</HTML>
>>ale zase nevyhoda ze musime pracne prepisovat html kod na entity

a ze by si si zrovna skaff s Nípalem nedokazali ulehcit praci, a nenapsali si neco na prevod z html na entity?:P

skaff: jen urguj, treba to jednou vyjde;)
<HTML>laziness...</HTML>
:) to chapu